Animalele de companie ale celebrităților. Ultimele achiziții

Animalele de companie ale celebrităților. Ultimele achiziții
Celebritățile au și ele slăbiciunile lor, mai ales când vine vorba de animale de companie. Anul 2021 a venit cu noi companioni pentru o serie de vedete de peste ocean.

Un animal de companie devine un membru al familiei cu drepturi depline odată ce ajunge la noii stăpâni. Și cui nu-i place un ghemotoc cu blană care să-l întâmpine seara, după un program încărcat la muncă? Și celebritățile au adoptat noi animale de companie, odată cu venirea noului an.

John Travolta a adoptat o pisică 

animale de companie celebritățile

Pe 13 martie, John Travolta a spus că fiul său Ben a primit o nouă pisică. Actorul, în vârstă de 67 de ani, a postat pe Instagram o fotografie a lui și a fiului său în vârstă de 10 ani. La ei în brațe se află Crystal, nouă pisicuță a familiei. „Crystal, noua pisică a lui Ben”, a scris actorul în dreptul fotografiei. 

Kate Hudson are un doberman 

Vedeta este din nou o mamă- de data aceasta, pentru un Doberman pe care familia ei îl ținea în foster. Actrița, în vârstă de 41 de ani, a glumit că este un „eșec adoptiv”, împărtășind o fotografie și un videoclip al ei și al fiului său mai mare, Ryder, care se îmbrățișează cu noul lor prieten blând, al cărui nume nu l-au împărtășit încă. 

North West are un dragon cu barbă 

Fiica cea mare a lui Kanye și Kim Kardashian are un nou prieten. Acesta este Speed, un dragon cu barbă, pe care îl plimbă cu ea peste tot. „Faceți cunoștință cu cel mai nou membru al familiei noastre … Speed. Chiar nu intenționam să-mi placă Speed așa mult, dar m-am îndrăgostit treptat”, a scris Kim pe Instagram. 

Ce animale de companie au celebritățile. Kevin, patrupedul lui Kylie Jenner

Vedeta a întâmpinat un nou „fiu” în familia ei blănoasă: cățelușul Kevin! Pe 22 februarie, Kylie l-a prezentat pe Kevin urmăritorilor ei de pe Instagram, împărtășind o fotografie a câinelui gri și alb care se uită dulce la cameră. „Kevin! Kev! Ești atât de drăguț!”, a scris Kylie. 

Miley Cyrus l-a luat pe Angel, un pitbull simpatic 

Miley Cyrus și Angel

Cântăreața a adoptat un pitbull pe care l-a numit Angel, în amintirea cățelușei ei, Mary Jane, care a murit de cancer în Ianuarie. Miley Cyrus este îndrăgostită până peste cap de Angel și a declarat că nu crede că va mai dormi vreodată, căci nu-și poate lua ochii de la blănos. 

Major, cățelul lui Reese Witherspoon 

animale de companie celebritățile

„Bine ai venit în familia noastră, Major”, a scris Reese Witherspoon pe Instagram, la o poză cu simpaticul labrador care este noul membru al familiei. 

Goldie Hawn și Kurt Russel, proaspeți părinți de patruped

animale de companie celebritățile

Faceți cunoștință cu Roy Hawn Russell! Goldie Hawn și Kurt Russell au dezvăluit că au adăugat un nou membru cu blană familiei lor pentru a da startul noului an. Actrița a anunțat știrile captivante pe 8 ianuarie cu o fotografie adorabilă a ei, care alinta micuțul cățeluș auriu în timp ce acesta aluneca printre brațele ei. „Uitați ce a salvat Moș Crăciun pentru mine. Vi-l prezint pe Roy Hawn Russell”, a scris actrița în dreptul simpaticei poze. 

Foto: Instagram

Copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton au făcut ceva incredibil pentru bunica lor moartă, Prințesa Diana