Miley Cyrus e îndrăgostită. Cine e norocosul

Miley Cyrus e îndrăgostită. Cine e norocosul
Miley Cyrus a anunțat în weekend că este îndrăgostită până peste cap. Vedeta și-a mărit familia cu cineva extrem de norocos.

Miley Cyrus este o mare iubitoare de animale, iar acum a anunțat că este îndrăgostită până peste cap. Vedeta și-a mărit familia cu un nou membru și a anunțat pe Instagram cât de fericită este. În Ianuarie, cântăreața a anunțat că una dintre cățelușele ei, Mary Jane, a murit. Vedeta a suferit foarte tare, căci Mary Jane era ”cea mai bună prietenă a ei”. Totodată, solista a explicat cum cățelușa ei fusese diagnosticată cu cancer în urmă cu un an. 

Miley Cyrus și Mary Jane

Miley a fost ”sfătuită să petreacă fiecare secundă bucurându-se de spiritul ei special”. ”Când a venit vorba despre ÎNGERUL meu Mary Jane … niciodată nu am uitat cadoul pe care l-am primit”, a scris. ”Ea a făcut imposibil acest lucru. Era un câine cu aripi, într-un fel.” Cântăreața a dezvăluit că a fost nevoită să-i curme viața pentru a o scuti de suferință. Miley a adoptat-o pe Mary Jane în 2012 alături de fostul ei soț, actorul Liam Hemsworth (30 de ani). 

Miley Cyrus e îndrăgostită. Norocosul e Angel, un pitbull adoptat 

Miley Cyrus e îndrăgostită
Miley Cyrus și Angel

Tristețea vedetei însă a fost ștearsă în weekend de lacrimi de bucurie. Miley a anunțat pe Instagram că a adoptat un cățel rasa pitbull, pe nume Angel. ”Acum aproape 2 luni, Mary Jane a părăsit această lume. Am știut că nu a plecat de tot. O simt aici cu mine pentru că știu că binecuvântează acest nou membru al familiei mele, pe numele de Angel, pentru că mi-a fost trimisă chiar de Mary a mea”, a scris cântăreața pe Instagram. 

Vedeta este extrem de fericită, iar Angel se întelege perfect cu restul cățeilor pe care Miley îi deține. ”Sunt îndrăgostită până peste cap. Nu știu dacă voi mai dormi vreodată pentru că nu-mi pot luat ochii de la ea”, a mai scris Miley despre Angel. 

Foto: Facebook

Au apărut imaginile. Cum arăta Adela Popescu în timpul primelor 2 sarcini

Recomandarile noastre