Cel mai talentat cățel. Face patul și hrănește copiii cu biberonul. FOTO

Cel mai talentat cățel. Face patul și hrănește copiii cu biberonul. FOTO
Știm deja că un patruped este o minune la casa omului. Însă cățelul de care vă vom vorbi chiar este cel mai talentat. Face patul și hrănește copiii cu biberonul. Iată dovezile.

Un ciobănesc australian pe nume Dusty a devenit celebru pe internet după ce a afișat o serie de calități extrem de utile la casa omului. Simpaticul cățel este extrem de talentat și a devenit indispensabil proprietarilor săi. Aceștia nu au păstrat informația pentru ei, ci au împărtășit-o cu internauții pe Instagram. 

talentat cățel

Dusty locuiește alături de stăpânii săi și multe alte animale la o fermă din Utah, Statele Unite. A devenit celebru pe internet în momentul în care stăpânii au pus o poză cu el hrănind cu biberonul un ied. Toată lumea s-a întrebat cum poate un patruped să fie atât de deștept și să aducă atâta bucurie stăpânilor. 

Cel mai talentat cățel. Știe să facă patul și să hrănească bebelușul familiei

talentat cățel

Hrănirea iedului nu a fost singura activitate a lui Dusty. În afară de îndeletnicirile uzuale, cele de jucat prin curte, Dusty are o serie de treburi zilnice. Acesta știe să facă patul, hrănește bebelușul casei cu biberonul și chiar să facă bezele la grătar. Evident că face și pe dădaca, în cazul în care părinții celui mic nu sunt acasă. Toate acestea vin la pachet și cu o atitudine jucăuță și un zâmbet permanent. 

Stăpâna lui Dusty, Emily, a povestit cum a fost prima zi în care patrupedul a hrănit iedul. ”De Paștele 2019, am dat copiilor noștri iezi. Unul dintre ei fusese abandonat de mama sa și trebuia hrănit cu biberonul timp de câteva luni. Desigur, ne-a plăcut tuturor să-l hrănim, dar ne-am gândit că ar fi distractiv să vedem dacă Dusty ar putea să o facă! Videoclipul a fost prima dată când a încercat-o vreodată. El este antrenat să „aducă”, ceea ce înseamnă să ia orice în gură și să țină. Așa că i-am spus să aducă sticla și iedul a venit alergând să mănânce! ”, a mărturisit Emily. 

Face voluntariat la spitalul pentru copii

”Îi place să se joace în pășuni și în apă (concurează la scufundări pe docuri), îi place să petreacă timp cu copiii noștri și cu ceilalți câini ai noștri și îi place să meargă cu tractoare! Este foarte deștept și instruit pentru a face nu doar trucuri speciale, dar este și un câine de terapie autorizat ”, a mai spus Emily.

De asemenea, Dusty este și voluntar la spital. ”Merge la spitalul pentru copii Priary și stă cu copiii care fac chimioterapie sau alte proceduri pentru a-i consola. Dusty a călătorit de la coastă la coastă (de la est la vest) vizitându-i pe „copiii” săi. Este cel mai bun băiat și foarte, foarte iubit de toți cei care îl întâlnesc” , a încheiat proprietara lui Dusty.

Foto: Instagram

Lucruri mai puțin știute despre Familia Regală Britanică. Membrii regali nu au voie să joace Monopoly

Recomandarile noastre