Lucruri mai puțin știute despre Familia Regală Britanică. Membrii regali nu au voie să joace Monopoly

Lucruri mai puțin știute despre Familia Regală Britanică. Membrii regali nu au voie să joace Monopoly
Sunt celebri, au sânge albastru și îi știe o lume întreagă. Însă sunt multe lucruri mai puțin știute despre Familia Regală Britanică. Cum ar fi că nu au voie să joace Monopoly.

Toți membrii Familiei Regale sunt figuri publice. De aceea, petrec mult timp în lumina reflectoarelor în timpul evenimentelor sociale, recepțiilor diplomatice sau călătoriilor în străinătate. Cu toate acestea, în ciuda deschiderii lor, există încă multe întrebări la care oamenii vor să primească răspuns. Iată câteva lucruri mai puțin știute despre Familia Regală Britanică. 

Lucruri bizare despre Familia Regală Britanică. Membrii regali nu joacă Monopoly niciodată

În 2008, prințul Andrew, ducele de York, a povestit cum familiei regale nu îi este permis să joace Monopoly. Asta „pentru că devine prea vicios”. 

Regina Elisabeta a II preferă culorile deschise 

Conservatoare în codul vestimentar, regina Elisabeta a II-a preferă să adauge ceva mai multă culoare îmbrăcăminții sale. Astfel, ea poate fi văzută adesea în public purtând haine de culori strălucitoare: fucsia, galben lămâie, albastru deschis. 

„Nu pot purta haine de culoare bej pentru că nimeni nu mă poate recunoaște așa”, i-a explicat odată unuia dintre membrii personalului ei. Alegerea culorilor strălucitoare pentru hainele reginei este determinată nu numai de gustul și stilul ei, ci și de faptul că este mai ușor să o recunoști într-o mulțime. 

Regina sărbătorește 2 zile de naștere

Regina sărbătorește 2 zile de naștere. Ea are o zi de naștere oficială, care este sărbătorită la o serie de date în diferite țări. A doua este ziua ei de naștere efectivă: 21 aprilie, ziua în care s-a născut în 1926. Regina preferă să își sărbătorească ziua de naștere reală în mod privat în cercul familiei sale, dar cea oficială este o zi națională marcată de o paradă și sărbători diverse.

Cei fără ”sânge albastru” nu au voie să-i atingă 

Lucruri despre Familia Regală Britanică

În ciuda faptului că este un fapt bine cunoscut, regula este adesea încălcată. De obicei, se întâmplă în timpul întâlnirilor cu vedete și alte persoane celebre. 

Regina dă tonul la toate reuniunile și întâlnirile 

Dacă aveți norocul să luați cina cu regina, trebuie să știți că, de îndată ce regina își termină masa, toată lumea trebuie să-și pună furculița jos și să nu mai mănânce. Această regulă se aplică și tuturor membrilor familiei regale. 

Regina poate conduce fără permis de conducere

Regina este singura persoană din Marea Britanie care are acest drept. Chiar și în timpul celui de-al doilea război mondial, când a servit ca mecanic-șofer al unei ambulanțe. De atunci, conduce fără permis. Martorii oculari care au văzut-o pe regină conducând au observat că Elisabeta a II-a nu purta centura de siguranță. 

Foto: Facebook

Elon Musk lucrează cu ajutorul fiului său de 9 luni. Iată cum