Elon Musk lucrează cu ajutorul fiului său de 9 luni. Iată cum

Elon Musk lucrează cu ajutorul fiului său de 9 luni. Iată cum
Elon Musk este un om extrem de ocupat. Între o lansare de rachete și 3 telefoane, omul de afaceri are și meseria de tătic. Elon Musk lucrează cu ajutorul fiului său de 9 luni. Iată imaginile.

Atunci când nu încearcă să populeze planeta Marte, Elon Musk are alte ocupații. Cum ar fi cea de proaspăt tătic. Omul de afaceri a devenit tatăl unui băiețel în urmă cu 9 luni. Fiul său, numit X Æ A-XII, este de-a dreptul adorabil, trebuie să recunoaștem. Și pe lână asta, își asistă celebrul tată atunci când acesta are treabă. Elon Musk lucrează cu ajutorul fiului său de 9 luni. 

X Æ A-XII este primul copil al lui Elon Musk făcut cu partenera sa canadiană Grimes, pe numele real Claire Elise Boucher. Elon Musk mai are alţi cinci fii, născuţi prin fertilizare in vitro, din prima lui căsătorie, cu Justine Wilson. 

Elon Musk lucrează cu ajutorul fiului său de 9 luni. Cum îl ”ajută” X Æ A-XII pe tatăl său

Într-o postare recentă pe Twitter, Elon Musk le-a arătat fanilor o poză cu fiul său, care este de-a dreptul adorabil. Micuțul se află la tatăl său în brațe și are doar un scutec pe el. În timp ce privește curios într-o parte, fiul lui Musk își trage tatăl de tricou. Un gest absolut firesc, considerând vârsta fragedă a micuțului. 

Elon Musk lucrează cu ajutorul fiului său

Însă ce face Musk în acest timp? Vorbește la telefon. În timp ce cu o mână își tine fiul, cu cealaltă sprijină telefonul la ureche. Probabil apelul nu putea aștepta, căci tăticul Musk este un om extrem de ocupat, chiar și atunci când exercită meseria de părinte. Se vede clar însă că micuțul este un ajutor de nădejde în acest proces. Acesta nu-și lasă tatăl să fie complet absorbit de muncă. 

Ce înseamnă numele micuțului și cum se pronunță 

Elon Mask și Grimesc, partenera sa și mama micuțului

În ceea ce privește numele  X Æ A-XII și ce înseamnă el, Musk a clarificat această dilemă în cadrul unei emisiuni TV, după nașterea fiului său. Elon a spus că prima literă este X, în timp ce Æ se citește Ash. În cele din urmă A-12 se citește tot cum se vede, adică „a twelve” și într-adevăr este o referință la avionul A-12 Archangel. Astfel, numele copilului lui Elon Musk se citește complet „X Ash Atwelve Musk”. 

A-12 este modelul unui avion militar produs de Lockheed în anii `60. Acesta a fost numit atât Archangel, cât și Oxcart sau Cygnus ca proiect în dezvoltare. 

Foto: dailymail.com

Dj Sava a scos piesă nouă. Cu ce artistă celebră a colaborat. VIDEO