Jean de la Craiova nu și-a renegat niciodată fiul. Ce a povestit mama băiatului despre relația cu manelistul

Jean de la Craiova nu și-a renegat niciodată fiul. Ce a povestit mama băiatului despre relația cu manelistul
Jean de la Craiova are un fiu în vârstă de 31 de ani, a cărei mamă nu este soția sa actuală. Ce a povestit mama băiatului despre relația cu manelistul. Jean de la Craiova nu și-a renegat niciodată fiul.

Jean de la Craiova are 50 de ani și este căsătorit cu Paula, o fostă balerină. Cu aceasta artistul are o fiică, Sabrina, în vârstă de 23 de ani. Jean de la Craiova mai are un copil, un băiat, care are 31 de ani și nu este făcut cu soția sa actuală. Mama băiatului a povestit despre relația cu manelistul. Jean de la Craiova nu și-a renegat niciodată fiul. 

Băiatul lui Jean de la Craiova, pe nume Alex Dumitrache, a încercat cu forțele proprii să-și construiască un drum în viață. În trecut, a muncit ca ospătar la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei. De altfel, Alex este căsătorit și este, la rândul lui tată, ceea ce înseamnă că Jean de la Craiova este și bunic. 

Jean de la Craiova nu și-a renegat niciodată fiul

Deși mulți au spus că manelistul și-a renegat fiul, acest lucru nu este adevărat. Jean de la Craiova l-a recunoscut pe băiat și i-a dat numele său. „A fost o relatie acum 28 de ani. Imi pare foarte rău, mi-aș dori să se facă bine si să aud că este sănătoasă. Este mama băiatului meu și sincer îmi pare rău să aud asta (n.r. mama lui Alex era bolnavă). Eram adolescenți. Eram micuți. Eu am păstrat legătura doar cu băiatul. Este mama copilului meu, ne-am mai întâlnit la botezul nepoatei. Ea era într-un colț cu familia. Nu am schimbat priviri sau vorbe”, declara Jean de la Craiova în urmă cu câțiva ani. 

De asemenea, acesta a explicat și că a păstrat legătura de-a lungul anilor cu băiatul său, care îi seamănă perfect. Niciodată nu l-a ascuns, ba chiar a apărut împreună cu el într-o emisiune tv.

”Nu am păstrat legătura decât cu băiatul. Am vorbit, acum câțiva ani, la telefon (n.r. cu Roxana) cu o altă temă, dar tot legată de băiat și cam atât, în 28 de ani. (…) A rămas câțiva ani (n.r. la Roxana), pentru că Alex era foarte mic, avea câteva luni și trebuia să stea lângă mama lui. Eu am considerat că copilul lângă mamă este mai… Crește mai bine și na, mama e mamă!”, a mai adăugat el. 

Ce zice mama băiatului despre relația cu manelistul: ”Dacă aş avea minte de acum, nu m-aş mai despărţi de el”

Invitată într-un platou de televiziune pentru prima oară în 2017, mama băiatului a povestit și ea care este relația dintre ea și manelist. ”Aveam 17 ani când am rămas însărcinată, iar Jean 19. Ne-am despărţit din cauza unei prostii din tinereţe. Eram foarte geloasă, ne certam. El cânta şi atunci. Eu am pus capăt relaţiei. Am regrete că Alexandru ar fi meritat să crească alături de tatăl lui. Nu am mai vorbit cu Jean de 27 de ani. L-am cunoscut în parcul Morarilor pe Jean. Era prin parc, cu chitara, ca toţi băieţii. Dacă aş avea minte de acum, nu m-aş mai despărţi de el. M-am mutat la el, stătea cu mama lui. Jean a primit bine vestea că sunt însărcinată. Nu a mai apucat să mă ia de soţie pentru că ne-am certat. Mama, vecinii îmi spuneau că lăutarii sunt mai libertini… Nu aveam minte atunci”, a spus Roxana la Antena 1 despre ce s-a întâmplat cu Jean de la Craiova. 

Foto: wowbiz

Florin Ristei și Naomi Hedman, un cuplu care se distrează de minune împreună. Se „iau” cu acte?