Dj Sava a scos piesă nouă. Cu ce artistă celebră a colaborat. VIDEO

Dj Sava a scos piesă nouă. Cu ce artistă celebră a colaborat. VIDEO
Dj Sava a scos piesă nouă. După ce a colaborat cu o serie de artiști cunoscuți, artistul a dat o șansă și noii generații.

Dj Sava a scos o piesă nouă, pentru care a colaborat prima oară cu Sore, artisă din noua generație. Piesa se cheamă ”I’m Gonna Miss You” și este un single în limba engleză. Videoclipul a fost filmat în Tenerife, acolo unde Dj Sava a ales să se mute de ceva timp. 

Piesa este una cu beat-uri nostalgice și un refren ce rămâne întipărit în minte. Este despre o poveste de iubire ajunsă la final, dar în care amintirile sunt mai vii ca niciodată. Cei doi artiști vorbesc în cel mai recent single al lor despre sentimentele de bucurie, tristețe, melancolie și iubire ce se amestecă cu dorul. Deși pentru unii oameni dorul este chinuitor, pentru alții reprezintă o cale de a deveni mai conștienți de ceea ce iubesc.

Dj Sava a scos piesă nouă. Ce zice de Sore

Artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Sore. ”Îmi doream de foarte mult timp să colaborez cu SORE, o consider una dintre cele mai talentate și originale voci din România. Am început să lucrăm la această piesă la începutul pandemiei. Iar momentul în care o lansăm mă face să privesc cu optimism următoarea perioadă. Și să sper că voi putea auzi «I’m Gonna Miss You» în cluburi curând. Clipul l-am filmat în Tenerife, loc în care am ales să mă mut de ceva vreme”, povestește Dj Sava. 

”Am compus piesa în lockdown. Îmi era dor de tot ce nu puteam face și nu știu cum, dar după destul de mulți ani, am scris o melodie în limba engleză. Mă bucur tare că o lansăm în formula aceasta şi sper să ne revenim curând la viața de dinainte de pandemie. Pentru că vreau să o aud în toate cluburile și la toate petrecerile”, a adăugat și Sore. 

O coproducție Cat Music și MediaPro Music, cu versurile compuse de către SORE și muzica scrisă de către SORE și DJ SAVA împreună cu Șerban Cazan și Paul Golum.

Foto: Facebook 

Ultimele noutăți în scandalul abuzurilor sexuale comise de Marilyn Manson