Ultimele noutăți în scandalul abuzurilor sexuale comise de Marilyn Manson

Ultimele noutăți în scandalul abuzurilor sexuale comise de Marilyn Manson
Marilyn Manson  trece printr-o perioadă dificilă. Acuzații grave au fost lansate împotriva sa și, din câte se pare, faptele reproșate vor avea acum efecte serioase asupra carierei artistului.

Ultimele noutăți în scandalul abuzurilor sexuale comise de Marilyn Manson sunt cât se poate de serioase. Acesta a fost abandonat de managerul sau, Tony Ciulla după acuzațiile de abuz sexual venite din partea lui Evan Rachel Wood și ale altor femei. Managerul lui Marilyn Manson a anunțat că renunță la această poziție. Cei doi au lucrat împreună timp de mai bine de două decenii.

Ultimele noutăți în scandalul abuzurilor sexuale comise de Marilyn Manson

Actrița Evan Rachel Wood, în vârstă de 33 de ani, a susținut că Manson ar fi agresat-o. Și cea mai recentă casă de discuri cu care a colaborat rockerul, Loma Vista, a renunțat la colaborare, la începutul acestei săptămâni.

Colaborarea de 25 de ani a lui Ciulla cu Manson (numele real: Brian Warner) a început în 1996 odată cu lansarea celui de-al doilea album Antichrist Superstar. LP-ul, care a amestecat muzica industrială cu heavy metal, a obținut recenzii pozitive din partea criticilor. Acesta a devenit un succes comercial după ce a ajuns pe locul trei în clasamentul Billboard 200.

Ciulla era aparent imun la amenințările legale din trecut asupra lui Manson, inclusiv la procesele lansate de foștii săi colegi de trupă. Muzicianul a intrat într-o zonă de controverse după împușcăturile din liceul Columbine din 1999.

Acum, Ciulla, care nu a comentat noile acuzații de abuz sexual, a renunțat la Manson după ce Wood l-a acuzat  public pe rețelele de socializare la începutul acestei săptămâni, scrie Daily Mail. „Numele abuzatorului meu este Brian Warner, cunoscut și în lume ca Marilyn Manson”, a scris, luni, actrița, pe Instagram. „A început să aibă grija de mine când eram adolescentă și m-a abuzat oribil ani de zile. Am fost spălată pe creier și manipulată. Am terminat de trăit cu frica de represalii, calomnii sau șantaj.

Sunt aici pentru a-l demasca pe acest om periculos și pentru a avertiza numeroasele industrii care i-au permis un asemenea comportament, înainte de a distruge alte vieți. Stau alături de numeroasele victime care vor rupe tacearea. Experiența mea cu violența în familie a fost următoarea: abuzuri psihice, fizice și sexuale toxice care au început lent, dar au crescut în timp, inclusiv amenințări la adresa vieții mele, și spălare pe creier”, a spus ea.

Mai multe femei reclamă abuzuri din partea lui Manson

Alte patru femei s-au alăturat lui Wood cu propriile declarații despre presupusele abuzuri ale lui Manson. Manson a postat și el pe Instagram la scurt timp după ce Wood a făcut aceste dezvăluiri. „Evident, arta mea și viața mea au fost mult timp magneți pentru controverse. Dar aceste afirmații recente despre mine sunt denaturări oribile ale realității”, a scris el.

„Relațiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consensuale cu partenerii aflați pe același coordonate. Indiferent de modul în care – și de ce – alții aleg acum să denatureze trecutul, acesta este adevărul”, a arătat artistul.

Într-un interviu acordat pentru Spin, în 2009, Manson a spus despre Wood: „Am fantezii în fiecare zi despre spargerea craniului ei cu un baros”. Cu toate acestea, un reprezentant al rockerului  a “tradus” comentariul în 2020. Acesta a susținut că este „evident o metaforă rock care promovează un nou disc, și nu o relatare de fapt”.

În 2018, The Hollywood Reporter a scris că a fost depus un raport al poliției împotriva lui Manson cu privire la infracțiuni sexuale care ar fi avut loc în 2011. Cu toate acestea, biroul procurorului din Los Angeles a optat pentru a nu continua cercetările. S-a invocat lipsa de probe.

Acuzațiile făcute poliției au fost și sunt categoric negate de domnul Warner. Și sunt fie complet delirante, fie fac parte dintr-o încercare calculată de a genera publicitate pentru afacerea reclamantului de a vinde produsele  Manson, a declarat atunci avocatul lui Manson, Howard E. King.

Plângerea care a stat la baza raportului poliției a fost însoțit de comunicatul de presă al femeii și de alte încercări de a genera atenție asupra faptului ca a fost ținută în mod fraudulos captivă de domnul Warner timp de 48 de ore în 2011”.

Sursa foto: Instagram

Cât o costă vacanța exotică pe Oana Roman. Marius Elisei face un gest șocant