Cât o costă vacanța exotică pe Oana Roman. Marius Elisei face un gest șocant

Cât o costă vacanța exotică pe Oana Roman. Marius Elisei face un gest șocant
Oana Roman ia și ea o binemeritată pauză de la agitația din țară și a plecat în vacanță. Se va bronza și nu se sfiește să se etaleze în costum de baie. A slăbit și îi place de ea. Dar altceva e șocant la ce face fiica fostului premier al României în vacanță.

S-a aflat cât o costă vacanța exotică pe Oana Roman. Nu a plecat în Maldive vedeta, ca altele, și nici nu s-a dus în Zanzibar. Mexicul, după ultimele evenimente a picat și el de pe listă, așa că Oana Roman a ales o altă destinație. Fiica fostului premier Petre Romana a plecat cu fiica ei în Egipt. Așa cum Rețete și vedete a scris, și Cătălin Botezatu și-a pus și el noi straturi de bronz în țara piramidelor. De asemenea, cuplul Brigitte și Florin Pastramă au petrecut acolo.

E cald în Egipt, se face plajă, se face baie, sunt palmieri și fructe de mare. Și, mai ales, e forte ieftin. O cazare all-inclussive pentru pretențioși, cu zbor cu tot, costă mai puțin decât avionul până în Oceanul Indian. O spune direct Oana Roman. În stilu-i caracteristic, aceasta a povestit cât plătește pentru vacanța în Egipt.

„Pachetul de zbor, cazare și masă all inclussive a fost 500 de euro de persoană. Hotelul e foarte OK”, a transmis Oana. Fiica ei, Isabela, e în al nouălea cer. Dar și vedeta pare extrem de relaxată și fericită. Ea a distribuit fotografii de la plajă și, după cum vedem, s-a machiat atractiv cat eye.

Marius Elisei face un gest șocant

Lumea showbiz-ului românesc a fost zguduită după ce Oana Roman a anunțat că urmează să divorțeze de Marius Elisei, chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Cei doi vor rămâne în relații bune pentru fetița lor, Isabela, în vârstă de șase an.

Acum două zile însă, Marius Elisei a avut un gest ciudat. Vrea să se împace cu Oana? El a distribuit, pe Instagram Story, și a evidențiat ulterior postarea, o imagine de pe magazinul online al soției sale. În fotografie apare o tânără subțirică, purtând o rochie tipă cămașă.  Nu este vorba de o femeie misterioasă, ci de un model plătit pentru a  promova ținutele vândute de Oana Roman.

De ce a ales Elisei să distribuie așa fotografia și să menționeze magazinul, vom înțelege, probabil, curând. Amintim că el și Oana Roman s-au certat și separat de mai multe ori în trecut, iar ulterior au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat.

Sursa foto: Instagram

Ce a făcut Anda Adam pe pârtie. Fanii au reacționat imediat