Ce a făcut Anda Adam pe pârtie. Fanii au reacționat imediat

Ce a făcut Anda Adam pe pârtie. Fanii au reacționat imediat
Anda Adam s-a relaxat în Poiana Brașov weekend-ul acesta. Ce a făcut pe pârtie. Fanii au reacționat imediat la adresa vedetei.

Ca multe alte vedete, Anda Adam a fugit în Poiana Brașov la ski weekend-ul acesta. S-a cazat la un hotel de lux din Poiană alături de fiica sa, Evelin, dar și de câțiva prieteni. În imaginile apărute pe rețelele de socializare, diva blondă apare distrându-se alături de prieteni. Ce a făcut Anda Adam pe pârtie.

Recent, au apărut zvonuri cum că vedeta s-a despărțit de soțul ei, Sorin Nicolescu. Diva a șters toate fotografiile în care apărea alături de soț pe rețelele sociale. Mai mult decât atât, a început să se comporte ca o mamă singură și își ia fiica cu ea peste tot. Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin Nicolescu în 2015 și au împreună o fiică, pe Evelin, în vârstă de 4 ani. Totuși, blonda nu a confirmat încă despărțirea. ”Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, spunea Anda Adam recent. 

Ce a făcut Anda Adam pe pârtie. Fanii au observat detaliul 

În ciuda zvonurilor, Anda Adam s-a distrat de minune în Poiana Brașov. Îmbrăcată într-o salopetă de ski roșie, vedeta a profitat de weekend și a făcut parada modei pe pârtie. În ciuda vremii de afară, diva a ales să facă totuși și câteva poze de Instagram, pentru a le arăta fanilor ce bine petrece. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔥 𝐀NDA ADAM 🔥 (@andaadam)


Astfel, Anda Adam a lăsat schiurile înfipte în zăpadă lângă ea și a trecut la ședință foto. S-a desfăcut la salopetă până la jumate, iar atunci fanii au avut o surpriză. Vedeta era dezbrăcată sub echipamentul de iarna, iar sânii și decolteul acesteia erau total expuse. Evident, imaginea a stârnit o mulțime de comentarii de la internauții ”îngrijorați” de starea ei de sănătate.„Ai grijă de tine”, „Vezi să nu răcești”, au fost doar câteva dintre comentarii. 

Foto: Instagram

Momentul adevărului. Angelina Jolie ne arată ce conține geanta ei de „mamă”