Momentul adevărului. Angelina Jolie ne arată ce conține geanta ei de „mamă”

Momentul adevărului. Angelina Jolie ne arată ce conține geanta ei de „mamă”
E vedetă, incontestabilă, e frumoasă, a fost căsătorită cu cel mai râvnit actor de la Hollywood și, peste toate, e femeie și mamă. Se spune că nu îți poți imagina ce se găsește în geanta unei femei. „Stricta necesitate” feminină e un concept complicat. Angelina Jolie o demonstrează din plin.

Pentru revista British Vogue, vedeta a dezvăluit, într-un video adorabil ce conține geanta de „mamă” a Angelinei Jolie. Filmată pe iarbă, desculță și îmbrăcată lejer, celebra actriță dezvăluie adevărul. Iar adevărul e șocant.

Momentul adevărului. Ce conține geanta de „mamă” a Angelinei Jolie

Dacă Angelina Jolie și-ar fi deschis „geanta mare de mamă”, cu care iese cel mai adesea după ea, din casă, ea insistă că am fi văzut „gustări, telefoane, cărți, tricouri … tot ce vă puteți imagina”.

„E ceva ce nu pot arăta oricui, pentru că e plină de lucruri care nu îmi aparțin. Mama, poți să îmi ții telefonul? Mama, poți să ții asta?”, povestește vedeta.

Ce conține geanta Angelinei Jolie

În schimb, vedeta vorbește despre conținutul destul de curat al genții sale elegante. Există, totuși, dovezi incontestabile la tot cu ce jonglează ca mamă de șase copii. De la  remedii antialergice pentru copii până la „ciocolată pentru mama”. Urmăriți filmul complet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

În episodul 44 din seria „In The Bag”,  realizată de British Vogue, Angelina Jolie își deschide în fața publicului poșeta Old Céline, o adevărată piesă de colecție care se regăsește în dressing-urile multor fashioniste. Ce conține, așadar geanta fostei soții a lui Brad Pitt?

În primul rând o pereche de ochelari de soare aviator Alexander McQueen, reflectorizanți. „Sunt zgâriați, dar te poți oglindi în ei”, spune vedeta. Am putea deduce că purtarea unor ochelari în care oricine o privește se oglindește e o metodă de a evita privirile inconfortabile. Sunt de culoare aurie.

Apoi, mai găsește în poșetă uleiul ei preferat de față, de la Guerlain. Apoi apar dovezile statutului ei de mamă a șase copii, inclusiv remedii alergice pentru copii și „ciocolată, pentru mama”. „Micile plăceri ale vieții, știți. Îmi place ciocolata”, mărturisește Angelina Jolie, care mai arată și niște creioane.

Sursa foto / video: Instagram

Cum s-a efectuat în România primul transplant de inimă din pandemie. Ce rol au avut belgienii