La 94 de ani, Regina Elisabeta călărește un ponei în curtea castelului ca să se relaxeze. FOTO

La 94 de ani, Regina Elisabeta călărește un ponei în curtea castelului ca să se relaxeze. FOTO
Regina Elisabeta a II-a se pare că se bucură de o pauză binemeritată, după decenii în care și-a îndeplinit datoria regală.

Cum se odihnește regina Elisabeta. Monarhul britanic și-a petrecut cea mai mare parte a anului trecut izolându-se la castelul Windsor. A stat acolo alături de soțul ei, prințul Philip, aproape în tot timpul pandemiei de coronavirus. Potrivit surselor din interiorul palatului, femeia în vârstă de 94 de ani se bucură de timpul petrecut acolo pentru relaxare.

„În anii ei de amurg, sunt sigur că este destul de încântător să nu ai presiunea unui calendar complet de evenimente publice. Este posibil ca acesta să fie singurul timp de odihnă pe care l-a avut vreodată în toată viața ei. Este bine. Este într-o stare bună”, a declarat o sursă apropiată reginei.

Regina Elisabeta și Philip se bucură de timpul petrecut în izolare

Regina Elisabeta lucrează de obicei în principal în Londra, în timp ce Philip, în vârstă de 99 de ani, locuiește la Wood Farm lângă Sandringham. Ducele de Edinburgh s-a retras din îndatoririle regale în anul 2017.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

Cum se odihnește regina Elisabeta. Acum, când cuplul s-a izolat la castelul Windsor, iau cina împreună în fiecare seară. Și de-a lungul pandemiei, Elizabeth s-a bucurat de timpul liber călărind poneii ei Fell.

„Ea intră într-o stare de liniște când este cu cai sau ponei”, a declarat prietena apropiată a reginei și consilierul său, Monty Roberts.

Regina Elisabeta a comunicat cu publicul prin intermediul rețelelor sociale

Chiar dacă regina Elisabeta a fost în mare parte în afara publicului aproape tot anul 2020, nu și-a uitat complet atribuțiile regale. În aprilie, ea s-a adresat publicului printr-un discurs inspirat și a susținut, de asemenea, emisiunea ei anuală de Crăciun. 

Ca mulți dintre noi, ea s-a bazat pe platforma Zoom pentru a se conecta cu colegii și cu cei dragi. În ajunul Anului Nou, regina a declarat că „zilele mai bune se vor întoarce” într-o postare pe Instagram.

Regina Elisabeta și Philip au primit vaccinul COVID-19

Regina Elisabeta, împreună cu Philip, au primit și vaccinul împotriva coronavirusului la Castelul Windsor la începutul acestei luni. De asemenea, ea i-a trimis un mesaj privat lui Joe Biden înainte ca acesta să preia oficial funcția de președinte al Statelor Unite.

În aprilie anul trecut, fiul reginei, prințul Charles, a confirmat că a contactat virusul COVID-19. Prințul de Wales și soția sa, Camilla, ducesa de Cornwall, s-au auto-izolat în Scoția. S-a raportat luni mai târziu că și prințul William a contractat virusul.

Ce înseamnă dacă visăm carne. Mulți se sperie

Recomandarile noastre