Aniversare în singurătate pentru Elena Băsescu

Aniversare în singurătate pentru Elena Băsescu
Pentru fiica cea mică a fostului președinte al țării a a fost o zi importantă, miercuri. Cu toate acestea ea nu a împărtășit cu urmăritorii ei din mediul virtual nimic până la ora 18.00.

A fost o aniversare în singurătate pentru Elena Băsescu? Azi e ziua fetiței ei, Sofia. Fetița a venit pe lume chiar în aceeași zi în care Eba se căsătorea cu tatăl ei, Bogdan Ionescu Sida.

Pe 1 septembrie 2012 avea loc nunta anului în România. Elena Băsescu, mezina președintelui Traian Băsescu i-a spus ”Da” iubitului ei, Bogdan Ionescu. După cununia civilă, alaiul a ajuns la Biserica Sfântul Spiridon, iar apoi petrecerea a avut loc pe marginea lacului, la Palatul Snagov.

Printre cei care au participat la eveniment se numărau lideri PDL, între care Emil Boc, Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, liderul FCD, Adrian Papahagi și mulți alții, chiar și regele Cioabă al romilor.
Slujba a fost oficiată de mai mulţi preoţi, conduşi de PS Vicenţiu Ploieşteanu, vicarul patriarhal.

Eba a fost o mireasă frumoasă și acum este o mămică frumoasă pentru trei copii. Prima născută, Sofia Anais a venit pe lume pe 1 septembrie 2013, exacat la împlinirea unui an de la căsătoria Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu. După patru ani de căsnicie, cei doi tineri au divorțat de comun acord, în fața unui notar public. Elena şi Bogdan au doi copii împreună, Sofia Anais, în vârstă de 8 ani, şi Traian jr., de aproape 6 ani.

„Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect.
Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu”, au transmis, la momentul respectiv cei doi pe pagina oficială a mezinei fostului preşedinte.

Acum Bogdan Ionescu este la a doua căsătorie.

Aniversare în singurătate pentru Elena Băsescu

Miercuri, Elena și-a sărbătorit fetița care a crescut mare și a împlinit deja opt ani. Tânăra și frumoasa mămică nu a dezvăluit detaliile petrecerii, deși suntem sigură că a avut loc una. În ultima perioadă, Eba e mai rezervată pe conturile de socializare.

Ultima ei postare datează din 30 august și constă în fotografia de mai sus. Nici fostul ei soț, care așteaptă un alt copil cu actuala sa soție, nu a transmis public nimic în legătură cu aniversarea primei sale fiice.

Sursa foto: Facebook / Elena Băsescu