Elena Băsescu, la mare, la soare cu fostul iubit. Cum și cu cine l-a surprins în piscină

Elena Băsescu, la mare, la soare cu fostul iubit. Cum și cu cine l-a surprins în piscină
În ultima perioadă se pare că Elena Băsescu și Cătălin Tomată formează din nou un cuplu. Iar dacă e să luăm în calcul ultima postare a tinerei, lucrurile sunt clare.

Zilele acestea Elena Băsescu e la mare, la soare cu fostul iubit. Cei doi au împreună o fetiță, Anastasia, iar ea pare să-i fi adus, din nou, împreună. Fiica fostului președinte al României a postat câteva imagini din vacanță. Ea a plecat însoțită de cei trei copii ai ei, dar și de fostul partener Cătălin Tomată, tatăl celei mai mici fetițe.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată au format un cuplu timp de doi ani, începând cu 2017. Brusc, fără să „transpire” nimic în lumea mondenă, cei doi s-au separat. Au pus  capăt relației în 2019. Primul indiciu care arăta că cei doi nu ar mai fi împreună a fost faptul că Eba s-a prezentat singură la botezul fiicei Elenei Udrea.

Elena Băsescu, la mare, la soare cu fostul iubit

Acum Eba afirmă clar care e relația cu Tomată. Ea a postat imaginile pe contul său de Instagram. „Tătic la datorie”, a scris fiica fostului președinte alături de imaginile în care l-a filmat pe fostul ei iubit, Cătălin Tomată, în timp ce se afla în piscină alături de fiica lor în vârstă de trei ani, Anastasia.

În ultimele luni, Eba și Tomată s-au mai afișat împreună. Anastasia, fiica cea mică a Elenei Băsescu și a lui Cătălin Tomată a împlinit vârsta trei ani de curând, iar părinții i-au organizat o petrecere, la care au participat împreună.

Sursa foto: Instagram

Ioana Ginghină și-a testat doi ani iubitul. Ce vrea să facă odată cu venirea toamnei

Recomandarile noastre