Ce mândră este Elena Băsescu! Are acum un bărbat în casă

Ce mândră este Elena Băsescu! Are acum un bărbat în casă
Ce mândră este Elena Băsescu! Are acum un bărbat în casă. Traian Băsescu Junior a împlinit 6 ani.

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu e o mamă responsabilă. Crește singură trei copii mici care îi fac viața frumoasă.

Ce mândră este Elena Băsescu! Are acum un bărbat în casă

Traian Băsescu Junior a împlinit 6 ani. Mii de persoane i-au urat ”La mulți ani!”. Mămica lui, Elena Băsesccu a postat o fotografie cu micul bărbat din familia ei.

În ciuda răutăților care se abat asupra sa, de foarte multe ori din motive de simpatii politice, Elena Băsescu este și mamă și om de afaceri.

Are două fiice și un fiu.  Sofia (7 ani) și Traian Junior care a împlinit 6 ani pe 31 ianuarie. Sofia și Traian Junior sunt copiii Elenei Băsescu și ai fostului soț, Bogdan Ionescu, Syda.

Pe 4 iunie 2018, mezina fostului preşedinte Traian Băsescu l-a făcut tătic de fată, Anastasia, pe noul ei iubit, afaceristul Cătălin Tomată (26 de ani), iar după aceea și-a deschis o afacere cu haine pentru copii. Relația cu Tomată nu a ținut și cei doi s-au despărțit.

Ce mândră este Elena Băsescu! Are acum un bărbat în casă

Pe vremuri, Elena Băsescu era considerată “fata lu’ tata”, o prințesă răsfațată, preocupată de modă.

Însă, Elena Băsescu (40 de ani) s-a schimbat radical: acum este mamă, gospodină, membră în PMP și femeie de afaceri.

Cât despre copiii ei, EBa este mai mult o prietenă, la joacă ori în bucătărie.

Sofia Anais (7 ani) și Traian Jr. (6 ani), sunt fericiți și nu par că suferă că tăticul lor s-a însurat din nou. Nici nu prea au amintiri multe despre el, pentru că erau prea mici în septembrie 2016, când părinții lor au divorțat.

Anastasia e prea mică și nu înțelege încă de ce tatăl ei nu mai este în familie. Îi e de ajuns că se joacă cu frățiorii ei mai mari și că tăticul îi vizitează.


Nepoții familiei Băsescu, așa cum nu i-ați mai văzut. EBA „dă din casă”

Traian Băsescu, mai vesel de când are nepoți. Poze de colecție