Anna Lesko le-a dat clasă tuturor. Cum a ieșit vedeta în lanul cu lavandă

Anna Lesko le-a dat clasă tuturor. Cum a ieșit vedeta în lanul cu lavandă
Anna Lesko pare că a oprit timpul în loc. Superba femeie arată mai bine ca niciodată și i-a înnebunit pe fani cu ultimele apariții.

Face ce face și reușește să le ia caimacul colegelor de breaslă. De data asta, Anna Lesko a fost parcă mai senzuală ca niciodată.

Anna Lesko le-a dat clasă tuturor. Cum a ieșit vedeta în lanul cu lavandă

Când Anna Lesko își pune ceva în gând, nimeni nu îi poate sta în cale. Una dintre cele mai frumoase femei din România a vrut să culeagă lavandă și s-a gândit că cea mai potrivită ținută este un costum de baie minuscul. Pentru ca toată lumea să se bucure de formele cu care a înzestrat-o Dumnezeu, Anuska a făcut și câteva fotografii inedite pe care, ulterior, le-a postat pe conturile de socializare.

Așa cum era de așteptat, internauții au fost cei mai fericiți și comentariile au apărut în cel mai scurt timp. „Tinerețe fără bătrânețe”, „Clasă, simbol de frumusețe feminină”; „Superbă, tot bine arăți”, au fost doar câteva dintre cuvintele adresate cântăreței.

Cum reușește Anna să aibă un trup de felină

Nu este pentru prima dată când Anna Lesko face fotografii senzuale pe care le publică pe rețelele de socializare. Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine? Artista spune că nu a ținut niciodată o dietă drastică, însă a renunțat la dulciuri, pâine și alimente prăjite. Așa reușește să arate ca la 20 de ani.

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: broccoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, a afirmat Anna Lesko într-un interviu mai vechi.

Sursă foto: tabu, profm

 

Recomandarile noastre