Fuego este la cură de slăbire. Ce dietă folosește

Fuego este la cură de slăbire. Ce dietă folosește
Paul Surugiu, cunoscut de publicul larg drept Fuego, a ajuns în sufletele românilor de pretutindeni prin melodiile sale. Unii îl critică. Degeaba, artistul are un public uriaș. Acum, a luat decizia să mai slăbească.

Paul Surugiu, cunoscut de publicul larg drept Fuego (44 de ani),  este apreciat pentru vocea sa, dar mai ales pentru cântecele de suflet. Oriunde ar cânta, el răscolește amintiri despre casa părintească, părinți și bunici. Chiar așa este și el, un nostalgic. Când a decis să facă o cură de slăbire ce dietă credeți că a ales?

Fuego: ”Recomand tuturor merele, fructele românești autentice!”

Fuego este la cură de slăbire. Ce dietă folosește

Fuego are 44 de ani, a început să aibă fire albe pe la tâmple și s-a rotunjit. Pentru că a decis să mai slăbească a ales o dietă românească, de acasă.

”În perioada asta sunt într-o cură de slăbire. Recomand tuturor merele, fructele românești autentice! Sigur, de preferat sunt cele verzi, dar și cele roșii au aroma lor specială, chiar dacă au și zahăr!

Dincolo de orice, mărul reprezintă un punct important în cariera mea. Una dintre cele mai frumoase melodii pe care le-am lansat este “ȚI-AM ADUS UN MĂR”! Versurile au fost scrise de părintele meu spiritual, Grigore Vieru, special pentru acest cântec sensibil.

Vorbește despre puritatea dragostei și despre sentimentul de apartenență la un spațiu. Mărul este cumva parte din spiritul nostru! De fiecare dată, în concertele mele, de ani de zile, când interpretez această melodie, ofer publicului mere proaspete.

Încerc cumva să transmit emoția cuvintelor geniale scrise de nenea Grig! Iar simbolistica unui gest, oricât ar fi el de simplu, de a dărui ceva, este mai presus de vorbe! Vă aștept cu dragoste și mere, duminică, de la ora 15.00, la TVR 2!”, a scris Fuego.

Amintirile lui Fuego din casa părintească

Pentru artist, părinții au fost şi rămân cele mai importante fiinţe din lume. Și-a pierdut tatăl în trei minute, dar mama lui, Eugenia, îi este încă alături.

Fuego are o recunoștință deosebită pentru părintele lui, pe care l-a pierdut prea devreme (2010). Tatăl artistului s-a stins din viață atunci când avea 59 de ani, iar suferința lui Fuego a fost imensă. Artistul a vorbit despre tatăl lui și își dorește foarte mult să îl facă pe acesta mândru de reușitele lui, acolo sus, în ceruri.

Artistul a suferit mult când l-a pierdut fulgerător pe tatăl său. A rămas doar cu mama sa, pe care o alintă Jeni (Eugenia), şi alături de care încearcă să fie cu tot sufletul.

„Eu am învățat de la tata să fac totul. Și dacă regret ceva în viața asta, este faptul că l-am pierdut prea repede, la vârstă de 59 de ani a murit tata. În 3 minute a făcut infarct. Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine, el oricum e mândru de mine pentru că el știe că asta mi-am dorit”, a spus Paul Surugiu într-un interviu tv.


Pe Fuego îl știți, dar cum arată mama lui? Știați că Paul Surugiu a fost rocker?

Fuego, mesaj sincer: „Emisiunea mea de divertisment vine ca o alternativă la tot ce se regăsește pe micul ecran”

Recomandarile noastre