Irina Loghin i-a influențat viața lui Fuego de când acesta s-a născut

Irina Loghin i-a influențat viața lui Fuego de când acesta s-a născut
Irina Loghin a fost sărbătorită în ziua de Paște, la TVR 2. Fuego a organizat o gală de zile mari pentru celebra artistă, ”mama sa adoptivă”. Puțini știu că aceasta i-a influențat viața de când acesta s-a născut.

Irina Loghin a împlinit 82 de ani anul acesta și 60 de ani de cântec. În emisunea realizată de Fuego a oferit românilor un recital de excepție.

Irina Loghin i-a influențat viața lui Fuego

Irina Loghin a fost omagiată așa cum se cuvine unui artist atât de iubit. Fuego (44 de ani) a prezentat  imagini vechi, din tinerețea artistei până în prezent. Îndrăgita interpretă de muzică populară a povesti despre viața sa, iar în studioul de televiziune au fost și cei doi copii ai săi, Irinuca și Ciprian.

Fuego a povestit la rândul său de unde i se trage numele din buletin, Paul Ciprian Surugiu. Artistul a povestit că bunica sa, pe care o alintă Bubulina, a insistat să i se pună și numele Ciprian, ca semn de prețuire față de Irina Loghin. Aceasta născuse de câteva luni pe fiul său, Ciprian, iar bunica lui Fuego a insistat ca și acesta să poarte acest nume frumos.

Fuego: ”Fiecare clipă alături de bunica mea, acum, la cei 86 de ani ai săi, este o continuă binecuvântare”

”Fiecare clipă alături de bunica mea, acum, la cei 86 de ani ai săi, este o continuă binecuvântare. Bunica mea are chipul brăzdat de ani, are taine în ochi și rugăciuni pe buze. Are o viață care-i perfectă pentru un roman, dar nu se lasă nici acum. Puterea ei mă uimește de fiecare dată și lecțiile de voință și de omenie pe care mi le oferă sunt de neprețuit. Bubulina mea este omul care a trăit intens, care a muncit, care a crescut doi copii speciali, pe unul dintre ei pierzându-l acum trei ani, prematur, la doar 58 de ani.

Bunica este limanul, este locul în care există în permanență un dor de mine, este acel acasă pe care-l prețuiesc nespus și care înseamnă rădăcini, înseamnă moralitate, demnitate și simplitate. Alături de bunica, sunt un veșnic copil, dragul ei Cipi! Să-mi trăiască și mie și vouă, celor care-i mai aveți!”, a scris Fuego pe pagina sa de socializare.

Irina Loghin a spus că, de fapt, ea are trei copii, adică și pe Paul Ciprian Surugiu.

Irina Loghin a fost sărbătorită în ziua de Paște, la TVR 2. Fuego a organizat o gală de zile mari

Irina Loghin, 60 de ani pe scenă

Irina Loghin a devenit un soi de comoară pe care o iubim cu toții. Istoria îi începe acum ceva ani, în Gura Vitioarei, pe Valea Teleajenului, în județul Prahova. Dragostea de cântec și talentul nemăsurat au făcut rapid să devină un star incontestabil al României.

Românii i-au arătat dragostea lor și sigur așa va fi și peste multe generații. A umplut stadioane, a avut recorduri de vânzări, a concertat în toată lumea. A lansat numeroase materiale discografice, având un repertoriu impresionant.


Tita Bărbulescu cântă și acum.  Nicolae Ceauşescu îi știa melodiile pe de rost

Maria Butaciu, peste 50 de ani pe scenă. La bătrânețe, croșeta ca să se întrețină

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre