Anna Lesko s-a încăierat cu niște femei! Scandal pornit de la ce face fiecare în dormitor. Replici dure

Anna Lesko s-a încăierat cu niște femei! Scandal pornit de la ce face fiecare în dormitor. Replici dure
Anna Lesko arde în flăcări, nu glumă! Artista și-a ieșit din fire atunci când mai multe femei i-au lăsat mesaje urâte pentru faptul că se îmbracă, în viziune lor, prea indecent. Răspunsul artistei este o premieră în ceea ce o privește, fiind primul scandal în care e implicată trup și suflet.

Anna Lesko a răbufnit. Deși e adepta fineții și preferă să afișeze o atitudine senzuală, pisicoasă și de femeie bună de pus la rană, rusoaica a ajuns în punctul în care pur și simplu nu mai suportă răutatea din online, spune ea.

Se pare că mai multe femei au criticat-o pe divă pentru că se îmbracă indecent, fără lenjerie intimă și cu părțile intime la vedere. În plus, doamnele au atins o coardă sensibilă atunci când au spus că ținuta ei o cataloghează ca fiind o mamă proastă pentru fiul ei, Adam.

Până aici le-a fost cu Anna Lesko, aceasta răbufnind. „Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?! Când o să înțelegi că în viața aceasta avem mai multe îndatoriri și „roluri de jucat”, iar între acestea nu există neapărat o legătură, fiecare latură se dezvoltă independent în propria ei frumusețe: cariera ta, rolul de mamă, de soție, de iubită, de fiică, de gospodină etc.

Dacă tu, în dormitor cu soțul tău, simți să fii indecentă și inițiezi un joc erotic, asta nu înseamnă că ești o mamă nedemnă!”, a scris Anna Lesko, furioasă că doamnele au catalogat-o în cel mai dur mod.

De asemenea, Anna Lesko a arătat fanilor că, deși nu pare, ea poartă lenjerie intimă și la cele mai decupate și minuscule rochițe.

 

Cu toate că în rochița prezentată pare că artista nu poartă slip, totul este de fapt o iluzie bine construită de mâinile pricepute ale croitoresei. Anna a dovedit printr-o altă poză mai detaliată:

Anna a mai subliniat că oricât de decupate ar fi rochițele ei, ea acoperă mereu părțile „esențiale”.

 

Mesajul integral al artistei poate fi citit AICI:

Anna Lesko este mămica unui băiat de în vârstă de 7 ani pe nume Adam. Cântăreața s-a despărțit de tatăl copilului, DJ Vinnie, în urmă cu doi ani.

“Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. (…) Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus” – a spus Anna Lesko.