Antena 1 a decis cine o va înlocui pe Gina Pistol în emisiunea Chefi la cuțite

Antena 1 a decis cine o va înlocui pe Gina Pistol în emisiunea Chefi la cuțite
Gina Pistol a devenit recent mămică pentru prima dată. Frumoasa prezentatoare TV este bine cunoscută ca și gazda emisiunii “Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Antena 1 a decis cine o va înlocui pe Gina Pistol în emisiunea Chefi la cuțite. Gina Pistol a născut în această primăvară, pe data de 9 martie. Frumoasa mămică este nevoită să predea ștafeta de prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuțite”, pentru a sta acasă cu Josephine.

Gina Pistol va fi înlocuită la “Chefi la cuțite”

Antena 1 a decis cine o va înlocui pe Gina Pistol în emisiunea Chefi la cuțite. Celebrul show culinar va avea de acum înainte o altă gazdă. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor lucra cu o nouă prezență feminină, în emisiunea “Chefi la cuțite”.

Pentru că Gina Pistol se va afla acasă cu micuța Josephine în următoarea perioadă, cei de la Antena 1 au decis să predea cârma emisiunii “Chefi la cuțite” unei alte prezentatoare. Showul culinar va fi prezentat de Irina Fodor, nimeni alta decât soția lui Răzvan Fodor, și el tot prezentator echipa celor de la Antenă.

“Emisiunea ‘Chefi la Cuțite’ rămâne pe mâini bune. În locul Ginei Pistol, Antena a semnat cu Irina Fodor. Se vehiculează că tot ea ar putea prelua și Asia Express, dar aici sunt mai multe nume în joc!

Până când se definitivează discuțiile, Irina Fodor a preluat Chefi la cuțite. Diseară, cel mai probabil, o să fie anunțată în mod oficial”, au declarat surse pentru fanatik.ro.

Antena 1 căuta de mai multă vreme un înlocuitor

Negocierile celor de la Antena 1 au început cu mai mult timp în urmă. Încă de anul trecut, de când Gina Pistol a anunțat că va deveni mamă, producătorii showului culinar au căutat alte vedete pentru postul de prezentatoare.

Atunci când căutau pe cineva potrivit pentru acest joc, printre numele vehiculate în presă se afla chiar și cel al lui Răzvan Fodor.

Ce spune Irina Fodor

Informațiile publicate în exclusivitate de cei de la fanatik.ro au fost ulterior conformate de cei de la Antena1. Conform spuselor acestora, Irina Fodor o va înlocui pe Gina Pistol în sezonul nouă al emisiunii “Chefi la cuțite”.

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect. Dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. 

În ediția de aseară, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grijă să îi facă Irinei un scurt ‘raining’ înainte de a prelua proiectul. „M-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor. Dar, a dat peste nevasta lui! 

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele ‘interne’ ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite.

Elvis Presley și John Lennon se urau de moarte. Ce i-a dezbinat

Recomandarile noastre