Antonia a făcut cele mai șocante dezvăluiri! A povestit cum se iubește cu Velea, cât timp poate să stea fără relații intime și multe altele

Antonia a făcut cele mai șocante dezvăluiri! A povestit cum se iubește cu Velea, cât timp poate să stea fără relații intime și multe altele
Antonia a depășit stările depresive. Acum e din nou fericită cu viața ei și povestește detalii intime și picante din dormitor.

Frumoasa Antonia e una din cele mai îndrăgite artiste din România. Iar perechea pe care o face cu Alex Velea e o relație pe care mulți o invidiază. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și  au doi băieți împreună, artista mai având o fiică din prima sa căsătorie.

În general lumea o știe pe Antonia ca fiind total lipsită de inhibiții. Ea pozează deseori în ipostaze erotice, iar imaginile le distribuie pe rețelele de socializare. De data aceasta, vedeta a dezvăluit detalii picante din dormitor. A răspuns la toate întrebările pe care orice fan al ei și le-a pus legat de viața ei intimă. Dacă folo0sește jucării sexuale, cât de des se iubește cu partenerul ei sau cât de mult rezistă fără.

Ce se întâmplă cu jucăriile sexuale în dormitorul Antoniei

Total dezinhibată, Antonia a răspuns la cele mai incomode și intime întrebări din viața ei de cuplu și nu numai. „Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe (…) Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a recunoscut vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

„Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a mai adăugat artista.

Cât a rezistat Antonia cel mai mult „pe sec”

Cel mai mult fără sex a stat când a revenit din America. A mai făcut o pauză, de o lună, de fiecare dată când a născut. „Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex”, a relatat Antonia. Ea a mai spus că atunci când ajunge la orgasm scoate sunete „de animal”, potrivit Radio Impuls.

Absolut de neoprit când vine vorba să vorbească direct despre viața ei intimă, Antonia a recunoscut care e modul în care îi place să facă dragoste, menționând că poziția ei preferată este să fie deasupra.

Prima experiență, la 16 ani: „De ce face lumea asta?!”

Antonia a vorbit și despre prima sa experiență amoroasă, și, chiar dacă nu a menționat cine a fost partenerul ei, acesta, cu siguranță, nu se va bucura să citească ce a spus cântăreața. A încadrat experiența la „eșecuri”.

„Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: De ce face lumea asta?!. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui”,  a mai spus Antonia, conform aceleiași surse.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre