Antonia, depresivă. Recunoaște, în sfârșit, cât e de grav totul și că a ajuns să facă  asta compulsiv –  Exclusiv

Antonia, depresivă. Recunoaște, în sfârșit, cât e de grav totul și că a ajuns să facă  asta compulsiv –  Exclusiv
Atunci când nu are o stare de spirit prea veselă, Antonia scrie în engleză. Îi e la îndemână limba în care a vorbit prima ei parte de viață, mai ales.

Nu e ușor să fii mamă și artistă, personalitate publică și personaj atent la viața și nevoiel familiei. Grijile au copleșit-o pe Antonia, dar și dorul de fiica ei, Maya, care nu trăiește cu ea, și pe care, de altfel, o vede live destul de rar.

Depresia a pus stăpânire pe frumoasa Antonia. Vedeta a ajuns să își piardă nopțile făcând, compulsiv, același lucru. Bunăoară noaptea trecută a stat trează până aproape de ora 6:00 dimineața. La 5:40, posta pe Instagram. Și asta în timp ce, mărturisește, a ascultat, compulsiv, aceeași piesă.

Antonia, depresivă

„Tocmai am ascultat această melodie încă odată și înc-o dată timp de 30 de minute, plângând în hohote. Acest cântec mă face să nu mă simt singură în propriul meu proces de maternitate. Acest cântec descrie tot ce am trăit în ultimele câteva luni. În prezent doar oameni foarte apropiați mie știu, sunt o persoană care ține la viața ei și nu-mi place să împărtășesc lucruri personale.

Dar a trebuit să scriu despre acest cântec și despre cât de extraordinar este. Mulțumesc Adele pentru acest cântec! Nu se putea descrie bătălia mea mai bine. Nu sunt singură. Nu sunt perfectă și nu ar trebui să mă simt vinovată pentru ceea ce simt. Pe cât de frumos este să fii mamă, per atât de greu poate fi uneori”, a dezvăluit Antonia, într-o postare pe Instagram.

„Am multe în față, jonglez cu multe fiind mama a trei copii care, fiecare, este diferit, și încercând să fiu cea mai bună pentru ei în timp ce muncesc pe brânci. Dar îmi doresc ca într-o zi să pot scrie și să le dedic, la fel, un cântec, copiilor mei”, a mai mărturisit, melancolică, vedeta.

Ultima vacanță a Antoniei cu fiica ei, la Disneyland

Înainte de relația cu Alex Velea, Antonia a fost căsătorită cu un italian, cu care are o fiică. La divorț, fata a rămas în custodia tatălui și trăiește în Italia. Dominic și Akim sunt frații fetiței din relația mamei lor cu Velea. Au, cu toții, o relație frumoasă. Însă frumoasa mămică are și multă suferință, trăind departe de fiica ei, pe care o vede doar rareori. Vara aceasta s-au vpzut în August, când, întreaga familie a fost la Disneyland.

Sursa foto / video: Instagram