Antonia si Alex Velea s-au hotărât: Nu vor mai face copii. Artistul explică de ce

Antonia si Alex Velea s-au hotărât: Nu vor mai face copii. Artistul explică de ce
Alex Velea și Antonia formează o familie minunată. Artiștii doreau să își mărească familia și să conceapă o surioară sau un frățior celor doi băieți ai lor. Însă, se pare că Antonia nu va mai rămâne însărcinată și a patra oară.

Antonia si Alex Velea s-au hotărât: Nu vor mai face copii. Antonia mai are o fiică din prima căsătorie, având în total trei copii. Alex Velea a discutat despre problemele iubitei sale, explicând de ce artista nu mai poate concepe cel de-al patrulea copil.

Antonia are probleme de sănătate

Antonia își dorea să rămână însărcinată pentru a patra oară, însă, și-ar risca sănătatea. Alex Velea a vorbit despre problemele pe care iubita lui le are în conceperea celui de-al patrulea copil. 

Antonia si Alex Velea s-au hotărât. Cei doi doreau să își mărească familia. Însă, se pare că artista are probleme în conceperea celul de-al patrulea copil. Alex Velea a fost cel care a spus lucrurilor pe nume. Cântărețul spune că nu excludea posibilitatea celui de-al patrulea copil, însă, Antonia are probleme de sănătate care nu-i permit să rămână însărcinată.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat cântărețul într-o emisiune la TV. 

Este posibil ca Antonia să fi născut copiii prin cezariană și niciun medic nu ar mai recomanda-o și pe a patra.

Maya crește alături de tatăl ei 

Antonia a obținut anul acesta acordul legal ca fiica ei să poată veni în România s-o viziteze. Cu toate acestea, se pare că Maya tot nu poate locui alături de cântăreață. Fiica Antoniei trăiește în continuare în Italia, cu tatăl și bunicii ei.

„E foarte frumoasă și talentată. Dansează și se uită pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit”, spunea Antonia la un moment dat despre fiica ei.

Britney Spears rupe tăcerea. A plâns din cauza documentarului „Înscenarea lui Britney”