Britney Spears rupe tăcerea. A plâns din cauza documentarului „Înscenarea lui Britney”

Britney Spears rupe tăcerea. A plâns din cauza documentarului „Înscenarea lui Britney”
La o lună de la difuzarea documentarului despre viața lui Britney Spears, cântăreața rupe tăcerea și face prima declarație despre subiect.

Documentarul ”Înscenarea lui Britney Spears” a avut premiera pe Hulu în Statele Unite la începutul lunii februarie. În urma lui, au ieșit la iveală o serie de detalii din viața lui Britney, inclusiv legate de despărțirea de cântărețul Justin Timberlake în 2002. Practic, filmul prezintă viața lui Britney, dar și lupta cu presiunea imensă pe care celebritatea la o vârstă fragedă a pus-o pe umerii ei. La o lună de la difuzarea documentarului, Britney Spears rupe tăcerea și spune că a plâns. 

Britney Spears a dezvăluit că a fost jenată și „a plâns timp de două săptămâni” din cauza modului în care a fost portretizată în “Înscenarea lui Britney Spears”, recunoscând că nu a urmărit documentarul în întregime. Această dezvăluire vine pe rețelele de socializare prin intermediul unui filmuleţ în care vedeta pop, în vârstă de 39 de ani, dansează pe ritmurile piesei „Crazy”, de la Aerosmith. 

Britney Spears rupe tăcerea. Documentarul a făcut-o să plângă 

„Viața mea a fost întotdeauna foarte speculată … privită … și judecată. Este nevoie de multă putere pentru a avea încredere în univers cu adevărata ta vulnerabilitate, deoarece am fost mereu atât de judecată … insultată … și jenată de mass-media … și încă sunt și astăzi! a dezvăluit Britney pe Instagram.

Aceasta a continuat spunându-le celor 29 milioane de urmăritori că dansul este un mod de evadare. Ceva ce îi aduce bucurie. „Fac ceea ce pot cu propria spiritualitate pentru a încerca să-mi păstrez propria bucurie … dragoste … și fericire! În fiecare zi dansul îmi aduce bucurie !!! Nu sunt aici pentru a fi perfectă … perfect este plictisitor … sunt aici pentru a transmite bunătate!!, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Reamintim că vedeta duce o luptă împotriva tatălui ei, care deține controlul asupra carierei și averii sale. Tatăl lui Britney, Jamie Spears, a primit tutela și controlul complet asupra bunurilor fiicei sale în 2008, atunci când aceasta a fost internată într-o instituție de psihiatrie. Deși, inițial, Britney a acceptat aranjamentul, acum vedeta se luptă pentru a-i pasa tutela permanentă manegerului ei, Jodi Montgomery.

Foto: Instagram 

Ce fel de relație are fiica lui Cătălin Crișan cu fiul lui Ștefan Bănică