Antonia nu s-a ferit și a vorbit despre banii pe care ea și Alex Velea îi aduc în casă

Antonia nu s-a ferit și a vorbit despre banii pe care ea și Alex Velea îi aduc în casă
Antonia s-a infectat a doua oară cu coronavirus și a anunțat publicul că lipsește de la evenimentele unde urma să cânte.

Înainte boală, însă, a avut o ieșire în lume unde a mai dat din casă una-alta.

„Dragii mei, din motive de sănătate nu voi putea fi alături de voi de Revelion să petrecem împreună și îmi pare foarte rău. Sper să ne vedem în 2022. La mulți ani și distracție plăcută!”. Acesta a fost mesajul Antoniei pe contul de Instagram, în 30 decembrie, după ce s-a aflat că este infectată a doua oară cu Covid.

Cu doar două zile înainte, pe 28 decembrie, Antonia a participat la podcastul „Aproximativ Discuţii” cu DJ Gojira pe canalul de YouTube HappyFish. Nu se poate ști dacă de pe acolo s-a pricopsit cu covidul, dar se știe despre ce a vorbit.

 

În primul rând despre relaţia cu Alex Velea. Apoi despre transformarea sa de-a lungul timpului, de începutul carierei şi până acum. Dar și despre relația și responsabilitatea faţă de fani.

Gazdă și invitat au pus discutat despre cazul lui DaBaby, dar şi tragedia de la concertul lui Travis Scott. Nu au dat prea multe detalii, dar au fost interesante exemplele.

Antonia nu s-a ferit și a vorbit despre banii pe care ea și Alex Velea îi aduc în casă

La un moment dat s-a vorbit despre banii care intră în familia artiștilor. Despre cât câștigă Antonia în comparaţie cu banii produşi de Alex Velea. Artista a dat din casă cu sinceritate. Ea a subliniat că produce mai mulți bani pe partea de influencing, în vreme ce Alex câștigă mai mult din muzică.

Antonia a povestit în podcast despre începuturile sale în showbiz. A cochetat cu modelling-ul încă din copilărie, de pe la 9 ani (foto). A avut o perioadă frumoasă și în adolescență fiindcă a trăit și a făcut școala în America.

DJ Gojira a insistat mult să o numească după eticheta pusă de presă de „cea mai frumoasă femeie din România”. Antonia i-a împărtășit că dorința ei este alta. Ea spune că ar fi preferat să citească și audă mai multe despre coregrafiile sale, despre talentul muzical şi show-urile extravagante puse în scenă . În 2021, Antonia a lansat piesele „Amor”, „Benny Hana”, dar şi „I Think I Love Him”.