Antonia, de nerecunoscut. Și-a schimbat radical look-ul. Am aflat de ce

Antonia, de nerecunoscut. Și-a schimbat radical look-ul. Am aflat de ce
Antonia e capabilă să treacă prin transformări fabuloase, dar ultima întrece orice așteptare. Nici vedetele nu s-au putut abține că nu comenteze.

Antonia și-a schimbat radical look-ul, iar noi am aflat de ce. Chiar și Codin Maticiuc a făcut o remarcă la adresa Antoniei. Printr-o glumă, acesta a asemănat-o cu Rihanna. „Rihanna IN Tokyo. Vizită de lucru”,  i-a comentat Codin Maticiuc Antoniei la ultima postare.

Antonia și-a schimbat radical look-ul. Am aflat de ce

De când s-a lansat, Antonia e un exemplu pentru românce și nu numai. O ajută natura, trage la sală, dar e înzestrată. A ținut toată viața ei la podoaba capilară cu plete lungi. Dar acum ceva s-a schimbat. Vedeta apare într-o nouă postură: brunetă, cu breton și părul scurtat, până la umeri.

Vinovatul? George Cozma, hairstilist-ul multor vedete. Acum câteva săptămâni îi punea extensii lungi până în pământ Antoniei, pentru filmarea ultimului ei videoclip. De-a lungul timpului i-a aranjat părul în multe feluri.

Ultimul look însă, le întrece pe toate. Trăsăturile cântăreței o fac extraordinar, chiar și fără machiaj. În ultima postare de pe Instagram, vedeta a trecut printr-o transformare spectaculoasă, purtând, pe lângă noua coafură, și un ruj roșu incendiar.

Antonia și-a schimbat radical look-ul

Poza cu noua transformare a Antoniei a primit peste 56.000 de aprecieri și peste 400 de comentarii, cele mai multe, de la fanii care-și arătau aprecierea. Majoritatea fanilor au găsit asemănări între aceasta și Miley Cyrus sau Rihanna. Iată câteva dintre comentarii: Miley Cyrus; Tokyo; Miley Cyrus în varianta brunetă; Așa frumoasă?; Ești minunată; Tokyo 100%; Frumusețe; Wow. Alții i-au recomandat pir și simplu să folosească noul ei look într-un viitor video, pentru că prea îi stă bine.

Antonia și-a schimbat radical look-ul. Am aflat de ce

După cum mărturisește vedeta, noul look are legătură cu un interviu pe care îl dă. Povestea Antoniei va fi story-ul principal în următoarea revistă Viva!.

Sursa foto: Instagram

În cupluri, argumentele minore escaladează rapid în lupte mari. Modalități de a le opri