Antonio Banderas de nerecunoscut la 61 de ani! Cu cine a apărut la Festivalul Filmului de la Veneția

Antonio Banderas de nerecunoscut la 61 de ani! Cu cine a apărut la Festivalul Filmului de la Veneția
Festivalul de Film de la Veneția din acest an e o sursă explozivă de noi imagini și surprize. Ținute fabuloase, apariții ieșite din tipare.  

Antonio Banderas de nerecunoscut la 61 de ani. Apariția sa pe covorul roșu de la Veneția a fost mai mult decât surprinzătoare.

Antonio Banderas a pozat alături de prietena sa incredibil de plină de farmec, Nicole Kimpel. În vârstă de 39 de ani, aceasta purta o rochie alb cu argintiu uimitoare. Perechea părea foarte îndrăgostită în timp ce radiau unul spre celălalt pozând fotografilor acreditați, alături de Penelope, Jessica Chastain, Hailee Steinfeld și Barbara Palvin.

Antonio și-a etalat simțul estetic într-un smoking pe care l-a asociat cu o cămașă albă din material tare, cu cravată neagră și pantofi strălucitori.

Între timp, Nicole și-a arătat picioarele într-o rochie îndrăzneață despărțită de coapsă, cu ornamente argintii și un decolteu adânc. Ea a completat aspectul incredibil cu o pereche de tocuri cu bretele albe, un pandantiv de argint, și și-a purtat părul în valuri peste umeri, în timp ce a optat pentru un aspect de machiaj cu acoperire completă.

Antonio Banderas și Penelope Cruz sunt împreună

Antonio Banderas și Penelope Cruz apar în viitorul Concurs oficial, o comedie spaniolă, în regia lui Gastón Duprat și Mariano Cohn. Filmul o urmărește pe regizoarea excentrică Lola Cuevas (Penélope Cruz), care a fost angajată de un miliardar pentru a crea un film al „moștenirii” sale.

Alături de colegul ei de încredere, Iván Torres (interpretat de actorul argentinian Oscar Martínez),  Lola decide să ofere rolul miliardarului lui Félix Rivero (Antonio Banderas) pentru a juca în filmul lor. Uneori, grupul se ciocnește hilar, împovărat de sarcina de a aduce visele frenetice ale regizorului în realitate.

Festivalul de Film de la Veneția durează până pe 11 septembrie

Festivalul de Film de la Veneția din 2021 are loc în perioada 1-11 septembrie și este considerat una dintre cele mai vechi ceremonii de premiere din lume și unul dintre evenimentele „Big Five” la nivel mondial, scrie Daily Mail.

Juriul este condus de Parasite Bong Joon Ho, care a spus că este „onorat să fie prins în frumoasa sa tradiție cinematografică. În calitate de președinte al juriului – și mai important ca cinefil perpetuu – sunt gata să admir și să aplaud toate marile filme selectate de festival. Sunt plin de speranță și entuziasm autentic”.

Juriul este completat cu regizorul Saverio Costanzo, actrița Virginie Efira, vedeta Cynthia Erivo, actrița Sarah Gadon, documentarul Alexander Nanau și regizorul Chloé Zhao.

Festivalul din acest an a invitat, de asemenea, doi regizori afgani, Sahraa Karimi și Sahra Mani, să discute preluarea de către talibani a țării, cu „o atenție deosebită asupra situației realizatorilor și a artiștilor”, într-un panel care va avea loc pe 4 septembrie. Regizorul italian, premiat cu Oscar, Roberto Benigni, care a condus aclamatul la vita e bella, va fi, de asemenea, onorat cu Leul de Aur pentru realizarea vieții.

Sursa foto: Daily Mail