Uite ce frumoasă e Stella Banderas, fiica lui Melanie Griffith și Antonio Banderas

Uite ce frumoasă e Stella Banderas, fiica lui Melanie Griffith și Antonio Banderas
Fiica cea mică a actriței Melanie Griffith s-a transformat într-o tânără superbă, ce își moștenește cu succes părinții celebri. Stella Banderas e frumoasă și are o carieră pe măsură.

Povestea de iubire dintre Antonio Banderas și actrița Melanie Griffith s-a consumat între 1996 și 2015, atunci când s-au despărțit amiabil. Rodul iubirii celor două star-uri a fost Stella Banderas (24 de ani), care acum s-a transformat într-o tânără extrem de frumoasă. Aceasta moștenește trăsăturile părinților săi, dar și pasiunea pentru lumina reflectoarelor. 

Stella Banderas frumoasă
Stella alături de tatăl ei, în 2015

Stella este cel mai mic copil al lui Melanie și sora vitregă a lui Alexander Bauer și Dakota Johnson, reieșiți din căsătoriile actriței cu Steven Bauer și, respectiv, Don Johnson. Banderas are și acum o relație foarte bună cu Griffith. Chiar anul trecut, acesta a declarat că vorbește tot timpul cu Melanie și că aceasta va face parte întotdeauna din familie. 

Stella Banderas e frumoasă ca părinții săi. Face carieră în modeling 

Deși viața familiei sale celebre a fost întotdeauna foarte publică, Stella Banderas a evitat până acum să aibă o prezență atât de vizibilă. Acum, Stella este protagonista unei campanii pentru un brand de modă sustenabil. Creațiile acestuia sunt realizate din nailon regenerat. 

Stella a postat pe contul său de Instagram imagini din această campanie. Aceasta a spus că brand-ul pentru care pozează este unul inovator și sustenabil. De asemenea, obiectele pe care acesta le produce sunt realizate din materiale sustenabile. Imaginile de campanie în care apare Stella Banderas Griffith au fost realizate la Disney Concert Hall din Los Angeles.

Latino lover-ul Antonio Banderas și Melanie Griffith s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „Two Much”. S-au îndrăgostit de tot, deși amândoi erau căsătoriți. El cu Ana Lenz, ea cu Don Johnson. Fiecare a divorțat și s-au căsătorit în 1996. Au rămas împreună timp de 20 de ani. 

Foto: Instagram

Cine a fost Zaraza. L-a inspirat pe Cărtărescu, în „De ce iubim femeile”

Recomandarile noastre