În 2007, pe când avea 15 ani a primit acordul parinților, Carolina și Marian Tănase, care lucrau împreună la o bancă din București, acordul să se aventureze în lumea modei, a fotografiei de modă și publicitate.

Atunci a început să colaboreze, în materie de fotografie, cu semnatarul acestor rânduri, colaborare care a durat doi ani. La 16 ani îi apare prima fotografie în presă, într-un tabloid care găzduia o rubrică celebră dedicate fetelor frumoase și sexy care visau să ajungă vedete.

Iar Roxana chiar și-a împlinit visul. De o frumusețe angelică, cu trăsături extrem de armonioase și o fotogenie înnăscută, Roxana a pozat cu nonșalanță înca de la prima ședință foto și nu s-a sfiit chiar să-și dezvăluie, cu generozitate nurii.

Frecventând cu asiduitate evenimentele mondene, Roxana s-a făcut rapid remarcată. Nu a trecut mult timp și a fost cooptată de echipa sport.ro, extensia  tv online a ziarului PRO SPORT. Aici a devenit protagonistă, alături de o altă tânără model, a unei celebre, pe atunci, rubrică difuzată și pe PRO TV, spre miezul nopții. “Goluri și goale”, o pastilă tv în care erau prezentate știri sportive cu iz monden, timp în care fetele făceau striptease, ramânând, însă, în bikini.

Odată intrată în trustul MEDIA PRO, drumul spre PLAYBOY s-a deschis de la sine. Astfel, în aprilie 2010, Roxana apare în paginile celebrei reviste pentru bărbați, într-un pictorial mai mult decât incitant. Roxana a pozat în rol de menajeră, în posturi care ar fi dat idei și unui sfânt.

O altă viață. Plină de dulce

A urmat o perioadă în care a fost luată sub aripa sa protectoare de ziaristul cu vechime Dan Silviu Boerescu, care a folosit-o pe Roxana într-un proicet personal, exploatându-i latura sa sexy. S-a cuplat, apoi, pentru câțiva ani, cu Sergiu Zimblischi, un fotograf apreciat în lumea modellingului, care i-a facut mii de fotografii.

Dar, cu anii, Roxana s-a desprins ușor-ușor de această lume. Nu în totalitate, căci prima dragoste nu se uită niciodată, dar a făcut-o.

În 2017, încurajată de prietenii săi, dar și de părinți, care i-au recunoscut dintotdeauna talentul său de a găti, s-a lansat în afacerea care i-a schimbat viața. Cu fonduri ale unui program european care încuraja micii întreprinzători, dar și prin eforturi finaciare personale, Roxana și-a deschis o muserie, un laborator de producție prăjituri și torturi, preponderant aniversare, pentru ocazii speciale. Și chiar așa și-a denumit afacerea: Mousserie.

 

Afacerea a devenit prosperă, iar Roxana s-a făcut cunoscută și în această zonă culinar-artistică. Cu siguranță nu va da uitării niciodată anii petrecuți în fascinanta lume a modei, a modellingului, a divertismentului, dar Roxana își îndreaptă, acum, întreaga inspirație și toate eforturile sale creative spre torturile și prăjiturile ei. Și chiar îi iese o viață plină de dulce.

Fotografii: Playboy, arhiva personală și Cristian Botez

Smiley o dă pe rock? Vom vedea azi, la Vocea Reuniunea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp