Arma secretă a garderobei de vară a ducesei de Cambridge. Cât a cheltuit Kate Middleton

Arma secretă a garderobei de vară a ducesei de Cambridge. Cât a cheltuit Kate Middleton
Ducesa de Cambridge a avut câteva apariții elegante în această vară, dar există un articol care apare constant în garderoba ei: pantofii ei stiletto albi.

Luați cea mai recentă apariție a lui Kate la Wimbledon.  Pentru a le urmări pe Ons Jabeur și Elena Rybakina înfruntându-se în finala feminină din 9 iulie, ducesa a purtat o rochie Roksanda galben-soare – văzută anterior în timpul vizitei în Caraibe la începutul acestui an – pe care a accesorizat-o cu cercei cu citrin și diamante asortatate, scrie Vogue.com. Și cu o pereche de stiletto albi.

Kate Middleton și-a cumpărat mai multe perechi de stiletto albi

Alături de numeroase stiluri similare, aceste tocuri impecabile au luat locul îndrăgiților pantofi cu toc de culoare nude ai lui Kate sau al espadrilelor cu platformă, pe care ducesa le-a purtat în ultimele luni.  Noua pereche de pantofi preferată de ducesa de Cambridge e  un set de stiletto albi Gianvito 105.

Aceștia au făcut apariții peste tot în picioarele lui Kate Middleton, din Bahamas – unde i-a purtat cu o rochie florală Alessandra Rich pentru a urca în avion, în drum spre casă,  până la dezvelirea Monumentului Național Windrush din Londra, unde Kate a apărut într-o ținută albă integrală.

Kate a ales aceiași pantofii clasici cu toc pentru o apariție la o petrecere din Kensington în weekendul Jubileului de Platină al reginei Elisabeta II, în timp ce purta o rochie albastră cu buline, din nou de Alessandra Rich, precum și pentru o vizită ploioasă la o școală primară din Nassau, unde a completat pantofii cu o ținută într-o nuanță verde mentă.

Modelul de stiletto Gianvito e produs de casa de modă Gianvito Rossi, din piele naturală, și costă 560 de euro. Dar ducesa preferă și alți stiletto similari, de la alte case de modă. De exemplu, Cece 105 de la Aquazzura, care costă 685 de euro sau perechea Jimmy Choo Romy 85, care costă 575 de euro.

Arma secretă a ducesei de Cambridge, e la picioarele ei vara aceasta

Iată momentele cheie ale verii 2022 în care Kate Middleton a asortat pantofii ei preferați stiletto albi:

Vizita în Belize. Kate a purtat o jachetă vintage Saint și o pereche de Aquazzura Cece 105 în picioare.

O întâlnire cu prim-ministrul jamaican Andrew Holness. Kate a apărut într-un costum Alexander McQueen, un top Ridley London și pantofi Gianvito 105.

Vizita la școala primară Sybil Strachan din Nassau. Ducesa poartă rochie Self Portrait verde mentă și pantofi Jimmy Choo Romy 85.

A apărut din nou înhaine  Alexander McQueen, cu o geantă Mulberry și pantofi Gianvito Rossi de Ziua Windrush.

Pregătindu-se să se îmbarce la bordul RAF Voyager, ca să revină spre casă după Turneul Jubileului de Platină, într-o rochie Alessandra Rich și pantofi Gianvito 105s, în Belize.

Într-o rochie McQueen și o pălărie Philip Treacy cu tocuri Rebecca de Emmy London în culoarea fildeșului, Kate a apărut în timpul unei parade în Kingston.

Ducesa a accesorizat rochia Brigitte de la Roksanda cu pantofii Cece 105 de la Aquazzura după ce a aterizat în Jamaica.

Sursa foto: Instagram