Așa arată apartamentul în care locuiește Alina Sorescu. Cântăreața nu s-a uitat la bani

Așa arată apartamentul în care locuiește Alina Sorescu. Cântăreața nu s-a uitat la bani
O bună perioadă de timp, Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu au încercat să țină povestea lor departe de ochii curioșilor.

După un mariaj de 12 ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au spus adio și au ales să meargă pe drumuri diferite.

Cum arată apartamentul în care locuiește acum Alina Sorescu. Cântăreața nu s-a uitat la bani când l-a achiziționat

La începutul anului, Alina Sorescu a părăsit luxoasa vilă din Pipera unde locuia împreună cu Alexandru Ciucu. Vedeta a ales să-și achiziționeze un apartament cu patru camere care se întoarce după soare, situat în nordul Capitalei, pentru care, potrivit Antena Stars, ar fi plătit nu mai puțin de 300.000 de euro.

La un asemenea preț, cântăreața și copiii au parte de tot confortul necesar, de la acces la piscină și centru de fitness, la parc natural privat, locuri de joacă tematice pentru copii și multe alte facilități. Ciucu însă nu a văzut cu ochi buni mutarea și vrea să facă orice e posibil pentru ca micuțele să se întoarcă în vilă.

Chiar dacă are un program extrem de încărcat și nu ar putea să aibă grijă de micuțe, el dorește ca fetele să-i fie încredințate lui. Rămâne de văzut dacă va avea câștig de cauză sau nu, mai ales că fata cea mare va fi întrebată cu cine vrea să locuiască după ce părinții se vor despărți oficial.

Alina Sorescu a anunțat divorțul pe pagina de socializare

După ce toată presa a vorbit despre divorțul ei de designer, Alina Sorescu a dat primele detalii pe contul său de socializare. „Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește si să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a spus vedeta.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre