Așa arată o divă! Oare ce comentarii ar face Iulia Albu, Dana Budeanu sau Botezatu?

Așa arată o divă! Oare ce comentarii ar face Iulia Albu, Dana Budeanu sau Botezatu?
S-a născut pentru showbiz. Nu există apariție în care să nu fie perfectă, indiferent că stă pe canapeaua din living, că merge la o gală sau la o întâlnire romantică. E Jennifer Lopez, iar numele ei a devenit sinonim cu ceea ce înseamnă stil.

Ultima apariție a celebrei J-Lo pare ruptă de pe un podium de defilare de la Săptămâna Modei din orice capitală a lumii. Arată de parcă urmează să fie fotografiată pentru coperta revistei Vogue, într-o fustă neagră, de piele, cocoțată pe o pereche de stiletto transparenți, cu marginile roz aprins. Și a ieșit doar „în oraș”, la o cină romantică în LA, cu logodnicul ei, Alex Rodriguez.

Bomba sexy în vârstă de 51 de ani și-a dovedit încă o dată calitatea de vedetă, fiind văzută miercuri la o întâlnire romantică cu logodnicul Alex Rodriguez la BOA Steakhouse din West Hollywood.

J-Lo s-a strecurat afară din mașină într-o fustă de piele neagră „creion” cu imprimeu din piele de șarpe, cu o despicătură adâncă, menită să îi evidențieze și mai mult picioarele fabuloase de dansatoare.

Și-a prins părul într-un coc strâns, și a evitat răcoarea toamnei într-un pulover roz aprins, asortat perfect cu pantofii stiletto cu tocuri foarte înalte, marca proprie (foto). Ea a accentuat ținuta cu o geantă de mână din piele de șarpe din piele neagră, cu accente aurii.

Logodnicul, A-Rod, în vârstă de 45 de ani, arăta și el impecabil și relaxat într-un costum gri, cu o cămașă albă și fără cravată, în pantofi de piele negri.

Apariție de senzație în Dior

Cu o zi mai devreme, Lopez a făcut senzație pe Instagram, într-o ținută Dior care-i pune în valoare talia ei de invidiat.

 

View this post on Instagram

 

It’s a @dior kind of day ✨ #PaTi #spanglishversion @spotify @itunes

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Iar cu o zi în urmă, J-Lo, care este imaginea brandului Coach, a făcut echipă cu un șir de colegi vedete, într-un videoclip tematic de sărbători pentru popularul brand.


Printre cei prezenți au fost Megan Thee Stallion, Quincy și Kim Petras, și au cântat „Jingle Bells”.

J-Lo numără inelele de logodnă pe toate degetele de la o mână

Pe de altă parte, cuplul Jennifer Lopez și Alex Rodriguez l-au votat recent pe Joe Biden pentru președinția Statelor Unite ale Americii. Cei doi sunt și niște părinți dedicați.

A-Rod are două fiice cu fosta sa soție Cynthia Scurtis, Natasha, în vârstă de 15 ani, și Ella, în vârstă de 12 ani, în timp ce J-Lo are gemenii Max și Emme, în vârstă de 12 ani, concepuți cu al treilea soț al ei, Marc Anthony.

Într-un videoclip de pe YouTube care își promova turneul din iunie anul trecut, Jennifer a mărturisit că primele două căsătorii nu „contează cu adevărat” pentru că au fost, oricum, foarte scurte. Acum a spus că vrea o „nuntă mare la biserică” cu Alex.

Când Alex a cerut-o de soție, în martie anul trecut, i-a prezentat al cincilea inel de logodnă – celelalte inele fiind primite de J-Lo de la cei trei foști soți ai ei și de la fostul logodnic Ben Affleck.

Sursa foto: Instagram, The Daily Stardust

„Kit-ul de supraviețuire” al unei femei. Iată ce nu îți poate lipsi din geantă