Așa arată palatul lui Alexandru Ciucu pe care l-ar putea împărți la partajul cu Alina Sorescu. Foto

Așa arată palatul lui Alexandru Ciucu pe care l-ar putea împărți la partajul cu Alina Sorescu. Foto
12 ani de iubire, nenumărate amintiri, dar toate aceste lucruri au fost date uitării. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au ales să meargă pe drumuri diferite.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin divorț și urmează în scurt timp și partajul. Ce au reușit să facă împreună.

Așa arată palatul lui Alexandru Ciucu pe care l-ar putea împărți la partajul cu Alina Sorescu. Foto

O bună bucată de vreme, atât Alina cât și Alexandru nu au vrut să dea apă la moară cârcotașilor și au ținut-o sus și tare că nu au probleme în căsnicie. Bomba a explodat atunci când designerul i-a deschis proces fostei partenere de viață. Motivul? Ea vrea ca micuțele de 6 și respectiv 8 ani să locuiască în apartamentul cu 4 camere unde stau acum.

La rândul său, Ciucu dorește ca fetițele să-și ducă existența în vila somptuoasă până când se va termina procesul de custodie. Sursele spun că se anunță un divorț cu probleme, iar la final se vor duela și pentru partaj. Cât privește casa unde Ciucu vrea să aducă fetițele, costul acesteia se ridică la jumătate de milion de euro.

Inspirată de arhitectura castelului de la Săvârşin

În trecut, Ciucu era foarte fericit că urmează să-și facă o casă așa cum și-a dorit dintotdeauna, a cărei arhitectură va fi inspirată din cea a castelului de la Săvârşin: „Vrem să ne construim o casă, pe o suprafaţă de 1.000-1.500 de metri pătraţi, spre nodul Bucureştiului, Pipera sau Iancu Nicolae.

Ne interesează foarte mult să fie o zonă mai liniştită, cu mai puţin trafic, să fie grădiniţe şi toate necesităţile unei familii”. Și visul i s-a împlinit, iar Alina era extrem de fericită.

„E o casă potrivită pentru nevoile noastre, locuim și cu bunicii”

“Ne-am mutat în casa nouă de câteva săptămâni, după trei ani şi jumătate de chin. Soţul meu a fost şef de şantier. Dar am terminat. Am vrut un loc unde să ne creştem fetiţele armonios. E o casă potrivită pentru nevoile noastre, locuim şi cu bunicii. Ne-am mutat şi tot mai avem lucruri de făcut, şi prin casă, şi prin curte.

Avem o curte în care eu visez să punem leagăn, lucruri pentru copii”, spunea Alina Sorescu cu ceva timp în urmă. Cât privește veniturile celor doi, Alina are multe proiecte de televiziune și contracte de imagine, dar și o școală de muzică. Ciucu este recunoscut pentru atelierul său de creație vestimentară, iar în 2010 el a devenit și Furnizorul Oficial al Casei Regale.

În 2019, locuința le-a fost spartă 

Cei doi soți nu au avut deloc noroc cu casa, care în 2019 a fost călcată de soți. Atunci, Ciucu și-a exprimat revolta pe pagina de socializare. „Am trăit neplăcuta experiență de a fi vizitați de hoți în noaptea trecută. Din fericire suntem toți vii și nevătămați. La prima vedere au dispărut doar trei tablouri la care țineam foarte mult, fiind pictate de o artistă foarte talentată și o apropiată a familiei.

Sentimentul însă că te poți întâlni (tu sau și mai grav, copilul tău) cu un răufăcător în propria casă, lasă urme sufletești foarte adânci. Sunt recunoscător Poliției Voluntari care a fost foarte promptă până acum. Primul echipaj a ajuns în aproximativ 10 minute de la sesizare și cam după încă vreo ora și cei de la criminalistică pentru prelevarea de probe ADN, amprente, fotografii, etc.

Toți mi s-au părut foarte amabili, profesioniști și poate cel mai important, oameni. (…) Dacă se mai întâmplă ceva notabil, vă anunț.  PS. Pentru alți eventuali hoți, nu ținem nici bani și nici bijuterii de valoare în casă”, s-a destăinuit atunci designerul.

Sursă foto: viva, elle