Așa arată Paradisul pentru fosta soție a lui Gabi Bădălău. Foto

Așa arată Paradisul pentru fosta soție a lui Gabi Bădălău. Foto
A suferit enorm după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău, dar norii negri s-au spulberat și Claudia Pătrășcanu se poate bucura acum de viață, așa cum și-a dorit dintotdeauna.

Claudia Pătrășcanu spune că a muncit din greu și nu și-a achiziționat orice locuință, ci casa visurilor sale, Raiul pe pământ. Și pentru că nu a rezistat, ea a postat noi imagini cu locul unde se simte în siguranță.

Prima dimineață în casă nouă

După ce s-a muncit enorm, Claudia s-a mutat definitiv în casa nouă și a postat și a postat o imagine cu prima dimineață în locuința ei de vis. Claudia a ales să zugrăvească locuința în culori deschise, pereții fiind vopsiți pe exterior în alb cu câteva detalii maro din lemn. Cât privește curtea, e pur și simplu senzațională, cu multă iarbă, pomi decorativi, flori, dar și un spațiu destinat relaxării familiei. Și peste toate acestea, multă liniște și iubire, ingredientele unei vieți minunate.

Bădălău i-a făcut ofertă să se mute la București

Cu câteva luni în urmă, Gabi Bădălău i-a propus Claudiei să se mute la București, pentru a fi cât mai aproape de copii, dar artista nu a vrut să audă. „Eu am altă ofertă pentru Gabi Bădălău, de ce nu vine el să se mute în Constanța, să fie el mai aproape de copii, că tot nu face nimic în București, nu are niciun job, lucrează alții pentru el și pentru firmele lui.

Să se mute că el este unul singur, iar noi suntem trei, copiii sunt foarte fericiți la Constanța, copiii au un viitor în față, au un univers pe care l-am creat. Nu e vina mea și a copiilor că așa s-a întâmplat și că Gabi Bădălău ne-a dat afară din casă cândva. Nici eu și nici copiii nu suntem obiecte, de ce el nu face pasul acesta să se mute el în Constanța, să fie mai aproape de copii”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Ce se găsește în mașina Claudiei Pătrășcanu

Liniștea se vede pe chipul artistei, care se ocupă tot mai mult de carieră, iar acest lucru o face fericită. Într-un video postat cu puțin timp în urmă, Claudia le-a spus internauților și ce nu lipsește niciodată din mașina ei. „Și dacă vă urcați la mine în mașină, tot timpul găsiți ceva.

Mi-am propus să nu mai iau nimic, să nu mai ronțăi, dar am mere, baby morcovi cu sare, trebuie neapărat să încercați, cereale, batoane. Nu aveți cum să muriți de foame cu mine”, a spus cântăreața, cu zâmbetul pe buze.

Recomandarile noastre