Simona Ionescu / Redactor Șef

Așa îl așteaptă Alexia Eram pe Mario Fresh de Ziua Îndrăgostiților. Iată rețeta celor mai bune fursecuri inimioară

Așa îl așteaptă Alexia Eram pe Mario Fresh de Ziua Îndrăgostiților. Iată rețeta celor mai bune fursecuri inimioară
Alexia Eram e în vervă. Fiica Andreei Esca și-a pus șorțulețul de gospodină și s-a pus pe treabă, pentru că vrea să-l dea pe spate pe Mario Fresh.

Mai sunt doar câteva ore până când îndrăgostiții își vor declara iubirea și își vor face jurăminte de dragoste. Ce spuneți de niște foietaj cu cremă de brânză și căpșuni? Iată rețeta Alexiei Eram.

Mod de preparare foietaj

Pentru cel mai bun foietaj cu cremă de brânză și căpșuni, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 1 –2 foi de aluat foietaj, 130 g cremă de brânză, 15 g de făină, 1 g zahăr tos + extra pentru stropire, 4 linguri cu lapte, căpșuni proaspete „Preîncălziți cuptorul la 180°C și tapetați o tavă cu hârtie de copt. Desfacem foaia de patiserie. Folosește un sucitor pentru a aplatiza ușor orice rid din aluat. Pudrați peste aluat puțină făină simplă dacă aluatul este prea lipicios.

Folosiți un tăietor de prăjituri în formă de inimă pentru a tăia formele și așezați-le pe tava tapetată cu hârtie de copt. De preferat ar fi să aveți 2 forme de inimi una mai mare și una mai mică, astfel încât, să puteți diferenția locul unde puneți crema de brânză și căpșunile de marginile inimilor, pentru un aspect mai frumos al prăjiturilor.

Puneți un tăietor de prăjituri în formă de inimă de dimensiuni mai mici în mijlocul inimii mai mari și apăsați ușor. Nu trebuie să tăiați forma, ci doar să faceți o adâncitură în aluat”, a spus Alexia.

Mod de preparare cremă de brânză

Într-un castron, amestecați crema de brânză, făina și zahărul. Amestecul trebuie să fie gros și cremos. Transferați amestecul de umplutură într-o pungă și tăiați vârful. Dacă nu aveți o pungă, pur și simplu puneți umplutura pe aluat. Eu am folosit o lingură mică pentru a pune crema.

Spălați și feliați câteva căpșuni proaspete și adăugați câteva felii deasupra cremei de brânză. Ungeți cu puțin lapte (eu folosesc fără lactate) marginile inimilor de patiserie. Presărați puțin zahăr pentru a ajuta aluatul să se rumenească în cuptor. Puneți tava în mijlocul cuptorului și coaceți inimile timp de 15-20 minute sau până când foietajul devine auriu.

Se lasă să se răcească puțin, apoi se servește cu zahăr pudră. Poftă bună!”, a mai spus fiica Andreei Esca. Tânără vă dă și un truc pentru a preveni topirea cremei de brânză în cuptor. Puneți puțină făină și zahăr, “astfel încât să muști o pernă delicioasă de cremă de brânză”.

Mario Fresh a dat-o de gol pe Alexia Eram

Alexiei nu-i place doar să ofere, ci să și primească. Ce cadou așteaptă de la Mario Fresh? „Îmi place să fiu romantic. Nu sunt eu cu lucrurile foarte speciale, să fac niște ținte prin casă, să le găsească, să tragă de ele, să cadă ceva, o surpriză. Îmi plac mai mult lucrurile mai clasice.

Ei îi plac foarte mult surprizele astea mici, muncite, să scrii o scrisoare, să faci o inimioară, s-o tai tu, să faci confetti. Eu sunt foarte neîndemânatic, în primul rând, și nu-mi ies lucrurile astea, dar trebuie undeva să ne întâlnim la mijloc”, a povestit recent artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre