Așa o iubită nu se uită. Ben Affleck o laudă pe fosta sa logodnică Jennifer Lopez

Așa o iubită nu se uită. Ben Affleck o laudă pe fosta sa logodnică Jennifer Lopez
Relația lor romantică a durat doar câțiva ani, dar prietenia lor a rămas puternică, chiar după ce actorul i-a pus pe deget un inel de logodnă iar ea a spus, mai târziu, că nu îl vrea de soț.

Ben Affleck o laudă pe fosta sa logodnică Jennifer Lopez ca fiind „cea mai dedicată și muncitoare” din industria divertismentului. Declarația vine după ce vedeta a bifat o apariție superbă pe coperta ultimului număr al revistei InStyle. Ben Affleck, în vârsta de 48 de ani a fost unul din putinii prieteni care a apreciat stilul de viață profesionist și longevitatea lui Jennifer într-o „industrie” complexă și în continuă schimbare.

Ben Affleck o laudă pe fosta sa logodnică Jennifer Lopez

„Am crezut că am o bună etică a muncii, dar am fost complet uimit de seriozitatea cu care-și asumă  munca, de modul liniștit și dedicat care stă la baza realizărilor ei a obiectivelor și apoi de felul în care revine și își dublează eforturile”, a spus Affleck, citat de Daily Mail.

Ben Affleck o laudă pe fosta sa logodnică Jennifer Lopez

Ben și Jennifer s-au întâlnit pentru prima dată în 2001 în timp ce lucrau împreună pe platoul de filmare pentru Gigli. Mai apoi, un an mai târziu, în 2002 au început o relație. „Rămâne, până în prezent, cea mai serioasă și profesionistă  persoană cu care m-am întâlnit în această industrie”, a mai spus Ben Affleck. În ciuda faptului că au renunțat la logodnă și au pus capăt relației în 2004, prietenia lor a rămas puternică de-a lungul anilor.

Ce o ține pe Jennifer Lopez tânără și frumoasă

„Unde e secretul tinereții tale? De ce arăți la fel de bine ca în 2003” – sunt întrebările pe care Ben le pune retoric. Lopez dezinvoltă i-a replicat: „Ben este amuzant!  Și el arată încă destul de bine”.

Jennifer – care are doi copii adolescenți, Emme și Max, cu fostul soț Marc Anthony – a recunoscut că „trăiește un vis”. Și că se trezește în fiecare dimineață cu recunoștință pentru viața pe care o are.  „Am o energie incredibilă pentru tot ceea ce fac”, a spus ea.  „Am, de asemenea, o echipă uimitoare care mă ajută în toate modurile, atât personal cât și profesional. Cred cu adevărat că cel mai important lucru este să ai oameni minunați în jurul tău”, a dezvăluit vedeta.

Sursa foto: InStyle, Instagram

Rețete de sezon cu spanac și ștevie, de la chef Joseph Hadad