Asia Express. Mihai și Elwira Petre, aproape să clacheze. „E chinuitor, e dureros, e neplăcut!”

Asia Express. Mihai și Elwira Petre, aproape să clacheze. „E chinuitor, e dureros, e neplăcut!”
Seara de duminică a dat startul cursei din Iordania, la Asia Express - Drumul Împăraților. Cele cinci echipe rămase în joc au concurat în locuri sălbatice și în temperaturi extreme, pentru că cea de-a opta etapă a competiției a schimbat drastic totul - și peisajul și clima.

După ce au câștigat, aseară, încă o amuletă, Mihai și Elwira Petre vor fi față în față cu una din cele 7 minuni ale lumii antice.  Asta după ce  echipa s-a duelat cu surorile Buble într-un joc acvatic. „Am câștigat un joc frumos”, au spus concurenții.

Reality show-ul de la Antena 1 a fost din nou lider de audiență

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea mai nouă ediţie Asia Express – Drumul Împăraţilor, reality show-ul de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public. În minutul de aur, 20:51, peste 1.9 milioane de telespectatori la nivel national urmăreau Aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor.

Mihai și Elwira ajung la una din cele 7 minuni ale lumii antice

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, Drumul Împăraților ajunge în Petra. „Impresionant! Absolut spectaculos! Știam deja de ieri că vom ajunge aici și aveam emoții, pentru că este un loc pe care voiam să îl vedem”, spun concurenții. Cetatea de la Petra este una dintre cele șapte minuni ale lumii antice. În acest oraș antic concurenții vor avea, ca de obicei, de îndeplinit misiuni contra cronometru. Vor avea și de adunat nestemate, prețioase în clasamentul acestei etape din Iordania.

Traseu prin defilee adânci sau temple săpate în piatră și detalii interesante despre stilul de viață al beduinilor, de toate acestea vor avea parte vedete Asia Express în această seară. Una dintre misiuni îi va provoca pe concurenți să vândă suveniruri. Însă nu înainte de a se aranja asemeni beduinilor din această zonă. „Dacă urăsc ceva este să te apropii cu creionul de ochiul meu. Trebuie să mă ții legat de mâini și de cap. E chinuitor, e dureros, e neplăcut! Nu înțeleg de ce ai face asta”, a spus unul dintre ei.

Cum se vor descurca vedetele într-o nouă ediție în Iordania și care vor fi echipele ce vor găsi cele mai multe nestemate pe Drumul Împăraților ce străbate Petra, telespectatorii pot afla diseară, de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție a sezonului 4 Asia Express.