Asia Express s-a încheiat. Mihai Petre și Elwira au fost cei mai buni și au câștigat 30.000 de euro. Reacția învingătorilor

Asia Express s-a încheiat. Mihai Petre și Elwira au fost cei mai buni și au câștigat 30.000 de euro. Reacția învingătorilor
Chiar dacă s-a vehiculat știrea că marii câștigători de la Asia Express-Drumul Împăraților a fost câștigat de cuplul Mihai și Elwira Petre, românii tot au stat lipiți de televizoare ca să vadă competiția.
A fost o cursă nebună, incitantă, în care ambele echipe – Mihai cu Elvira și Cuza cu Emi – s-au luptat exemplar ca să câștige. Iar finala a fost „la mustață”, cum se spune.
Trebuie spus că întreaga echipă de la Antena 1 a dat măsura profesionalismului lor. Este o emisiune grea, unde chiar se muncește ore în șir ca să iasă un show super profesionist. Montajul a fost la cote înalte, fiind una dintre cele mai dificile etape ale producției. Cred că este una dintre cele mai grele și mai bine realizate emisiuni din ce există în acest moment în România. Antena 1 a dat lovitura cu Asia Express.
În această noapte, la scurt timp după difuzarea ultimelor clipe din emisiune, Mihai Petre a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook, însoțit de câteva fotografii. Redăm în totalitate reacția lui despre „cea mai intensă experiență” din viața lui.
A fost erou pentru fetițele lui
„Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru Elwira această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.
E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor. Îi mulțumesc Elwirei…pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.
Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare.
ECHIPA! Toți oamenii din spatele camerelor, care au muncit non-stop și fără de care nu ar fi posibil tot acest joc, de care noi ne-am bucurat atât de tare. Marian si Adelina, cameramanul și operatorul nostru sunt și ei căștigători pentru că în realitate am fost o echipă de 4, nu doar doi.
Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut.
Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”.