Chefii de la Antena 1, într-un nou show gastronomic. Surprizele se țin lanț

Chefii de la Antena 1, într-un nou show gastronomic. Surprizele se țin lanț
Cei trei simpatici chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlăteascu și Florin Dumitrescu sunt puși pe fapte mari. Vor fi protagoniștii unui nou format de adventure-cooking show.

Noul show unde personajele principale vor fi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se dorește a fi unul cu adevărat incendiar. Ce urmează să se întâmple.

Chefii de la Antena 1, într-un nou show gastronomic. Surprizele se țin lanț

Antena 1 le va aduce fanilor lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu un nou spectacol gastronomic care va purta numele de Chefi fără limite. Va fi ceva inedit, pentru că de această dată se va îmbina gătitul cu călătoriile, aventura și bineînțeles, adrenalina. Noul show se va filma în această toamnă în insulele grecești. Iar telespectatorii vor descoperi atât preparate culinare tradiționale inedite, cât și locuri de vis.

De data asta, chefii își vor procura singuri ingredientele

Ca de fiecare dată, chefii vor avea de coordonat câte o echipă. Și vor trebui să demonstreze că un bucătar care se respectă știe să facă față oricărei situații dificile. Și dacă până acum nu au avut probleme cu ingredientele, pentru că erau din belșug, de data asta, vor trebui să le procure singuri. Dar vor fi obligați să găsească și ustensilele necesare, lucru care nu va fi deloc ușor. Mai mult, chefii vor ieși din bucătărie și se vor alătura concurenților.

Chef Bontea așteaptă să vadă cum se vor descurca colegii de suferință

Chef Sorin Bontea a mărturisit că e obișnuit cu orice, așa că nu-și va face probleme, dar e curios cum se vor descurca prietenii lui. „Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme. Iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei. Abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

Scărlătescu, îndrăgostit iremediabil de Grecia

În ceea ce îl privește pe Cătălin Scărlătescu, această emisiune îi vine ca o mănușă, pentru că e îndrăgostit iremediabil de Grecia. „Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a spus Scărlătescu.

Nu în ultimul rând Florin Dumitrescu e convins că totul va fi extrem de interesant și așteaptă cu nerăbdare începerea filmărilor. „Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți. Pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, a declarat acesta.

Emisiunea va avea și prezentator, dar și un co-prezentator

Și de data aceasta, cea care va fi alături de cei trei chefi și va prezenta totul așa cum știe cel mai bine, este Irina Fodor. Dar, va exista și un co-prezentator care le va da telespectatorilor toate detaliile necesare.  „Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre “Chefi fără limite”.

Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau:))) Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina. Și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor:))) O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări. Cultura ei culinară deosebit de bogată. Și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum”, a afirmat și Irina Fodor.

Sursă foto: instagram