Astrograma lui Putin anunță dezastrul. Liviu Dragnea a avut același semn pe harta astrală!

Astrograma lui Putin anunță dezastrul. Liviu Dragnea a avut același semn pe harta astrală!
Întreaga lume e cu ochii pe ceea ce se întâmplă în Ucraina, zilele acestea. Se așteaptă un conflict armat, iar toate marile puteri ale lumii sunt încordate.

În timp ce pe internet circulă tot felul de teorii, glume și meme-urri legate de subiectul momentului, astrologii s-au pus pe cercetat harta cerului. Ceea ce au văzut acolo nu e chiar încântător. Se anunță ghinion. Liviu Dragnea a avut și el semnul în harta astrală.

„Luna în tranzitul ei culminant, într-un moment de fierbere maximă, îi poate da lui Putin adrenalina necesara să se creadă Dumnezeu pe Pământ, în următoarele 8 zile. În partea opusa a Zodiacului, pe Fundul Cerului, Saturn îi „pregătește terenul” pentru o cădere zdruncinătoare. Nu știu cum, dar parcă seamănă cu ce îi preziceam lui Dragnea acum aproape 4 ani, când nimeni nu mai credea că vom scăpa de el.

Cine vrea război, cu surse de împrumut, fără drept Divin, război va avea. Pe 25 februarie Saturn ii ridica piedici trecând peste Destin, dar îl si pune în fata unor decizii capitale, iar pe 25 martie (plus, minus), Destinul va trece peste Algol, Steaua Demon pe Taur, segmentul morții și al dușmanilor.

Eu văd un Putin slăbit, deci greu de înțeles ce e în capul lui, altceva decât nebunie și șușoteli încurajatoare din partea unor trepăduși ce nu se mai înțelege dacă ii vor binele sau răul”, scrie astroloaga Cristina Demetrescu.

Astrologul Cristina Demetrescu a găsit începutul astral al pandemiei

Amintim că acum un an, astrologul Cristina Demetrescu a comunicat celor are urmăresc îndeaproape horoscopul că pandemia a fost un factor prezent pe harta stelelor și încă mai este.

Cristina Demetrescu a analizat harta astrală a ulimilor ani și spune că a găsit atât începutul, cât și sfârșitul pandemiei. Așadar, dacă previziunile și interpretările sale sunt corecte, pandemia mai are o etapă importantă de bifat, anul acesta.

Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre