Atac de panică înainte de filmări. Actrița a ajuns pe mâinile doctorului

Atac de panică înainte de filmări. Actrița a ajuns pe mâinile doctorului
Reese Witherspoon este o actriță consacrată, însă de multe ori rolurile sale lasă urme adânci asupra psihicului. Înainte de filmări, Reese Witherspoon a făcut un atac de panică și a fost nevoie de intervenția medicului.

Actrița din „Blonda de la drept” a jucat în celebrul film „Wild”, iar rolul i-a adus o nominalizare la Oscar. Însă Reese Witherspoon a făcut un atac de panică înainte de filmări. În Wild, Reese a jucat rolul lui Cheryl Strayed, care face o călătorie lungă dee 1500 km pe jos și de una singură, de-a lungul Pacific Crest Trail, un superb traseu montan ce unește nordul Statelor Unite de granița cu Mexicul. 

Într-un interviu recent, actrița a mărturisit că acesta a fost rolul care a schimbat-o cel mai mult. De asemenea, Reese a avut și alte temeri, pe care le-a descris chiar ea. „A existat aspectul privind nuditatea, scenele intime și consumul de droguri, dar, de asemenea, să fiu singură la cameră fără alți actori. Nu mai fusesem niciodată singură în scene de zile și zile „, a adăugat Witherspoon.” Probabil au fost 25 de zile de filmare în care nu aveam alt actor în fața mea. Eram doar eu, o cameră și un rucsac. Îmi spuneam: „Va fi atât de plictisitor?” “

Reese Witherspoon, atac de panică. A făcut ședințe de hipnoză pentru a se vindeca 

Luând în considerare toate cele de mai sus, nu este de mirare că vedeta a făcut atacuri de panică. „Mi-a fost atât de frică să fac asta, Tracee. Am făcut hipnoză, mi-a fost atât de frică. Am avut atacuri de panică timp de trei săptămâni înainte de a începe”, a spus vedeta. 

Witherspoon a mai mărturisit că memoriile lui Strayed, care au inspirat filmul, au avut un impact uriaș asupra ei. „Și cartea lui Cheryl Strayed a fost atât de frumoasă și sacră pentru mine, deoarece mi-a vorbit atât de profund despre modul în care noi, ca femei, trebuie să ne salvăm”, a spus Witherspoon. „Nu există nici o mamă sau tată care să ne salveze. Nu există soț. Am crezut că este radical ca la sfârșitul filmului să ajungă fără familie, fără bani, fără slujbă, fără partener și totuși fericită”. 

Foto: Facebook

Viitoarea regină a Olandei a renunțat la 2 milioane de dolari pe an. Motivul este unul șocant

Recomandarile noastre