Atenție, vine doctorul acasă! Dorin Chioțea face consultații la TVR

Atenție, vine doctorul acasă! Dorin Chioțea face consultații la TVR
Suntem obișnuiți cu firea lui veselă, dar acum devine serios. Jurnalistul Dorin Chioțea, de la TVR, chiar știe ce spune pentru că este medic cu patalama. A terminat Facultatea de Medicină.

Jurnalistul Dorin Chioțea este medic, dar nu a profesat. A fost atras prea mult de presă. ”Citeam ziare de sport din clasa a IV-a”, a mărturisit el. Nu se știe care este secretul său, dar este vesel tot timpul. Uitați-vă de la ora 13.00, pe TVR, și veți afla cum să rămâneți sănătoși.

Jurnalistul Dorin Chioțea, de la TVR, chiar știe ce spune pentru că este medic cu patalama. A terminat Facultatea de Medicină.

Atenție, vine doctorul acasă! Dorin Chioțea face consultații la TVR

Jurnalistul Dorin Chioţea ne surprinde cu o emisiune pe teme medicale, cu invitaţi specialişti şi soluţii reale. „Dr. Chioţea” este în direct de luni până miercuri, de la ora 13.00, la TVR 1.

Este o surpriză, după ce în această vară a transmis de la Jocurile Olimpice de la Tokio, iar înainte de asta a fost prezentator la matinalul TVR.

Din 18 octombrie, jurnalistul ne aşteaptă la „cabinetul” de la TVR 1, de luni până miercuri, de la 13.00.

„Dr. Chioţea” este o emisiune medicală, foarte bine ancorată în realitate, ce îşi propune să vină cu soluţii şi să-i îndrume pe cei care caută răspunsuri pe calea corectă.

„Dr. Chioţea îţi intră în casă de luni până miercuri, la TVR 1, de la ora 13.00. Vei face echipă cu medici redutabili, vei fi la curent cu noutăţi şi vei întâlni oameni non-conformişti. Vei vedea locuri interesante şi vei afla despre fapte bune. Nu, nu e doar o emisiune despre sănătate, ci un program despre tine. Un prieten. Poate singurul!”, spune Dorin Chioţea, căruia îi aparţine şi conceptul emisiunii.

Emisiunea „Dr. Chioţea” deschide o linie de programe pe teme medicale

La „Dr. Chioţea” vor veni, în fiecare zi de luni până miercuri, specialişti recunoscuţi din domeniul medical. Aceștia ne vor împărtăşi experienţele lor privind diferite cazuri medicale şi soluţiile concrete găsite pentru tratarea lor. Vom fi la curent cu părerile oamenilor despre temele abordate şi vom avea parte de surprise. Totul va fi într-un ton optimist, pozitiv şi relaxat. ”Fără anchete, doar cu soluţii”, ne asigură echipa emisiunii.

În prima emisiune, a fost difuzat un reportaj realizat la Serviciul de Ambulanţă din Bucureşti, unde Dorin Chioţea ne-a prezentat câte ceva din munca celor care fac această meserie. Ce se întâmplă din momentul în care telefonul sună în dispeceratul ambulanței și până în momentul în care echipajul pornește spre un posibil pacient Covid.

Emisiunea „Dr. Chioţea” deschide, din această toamnă, în grila TVR 1, o linie de programe pe teme medicale. În fiecare joi, la aceeaşi oră, Sonia Argint Ionescu ne aşteaptă cu noi subiecte despre sănătate şi well being la „Vreau să fiu sănătos”. Vinerea, tot la ora 13.00, Anca Mazilu şi invitaţii săi la „Eu pot!” ne oferă sprijin în a lua cele mai bune decizii în relaţionarea cu ceilalţi.