Au dat în mintea copiilor. Mihaela Rădulescu a trecut de la oaie, la flamingo. Și Felix al ei, la fel. Exclusiv

Au dat în mintea copiilor. Mihaela Rădulescu a trecut de la oaie, la flamingo. Și Felix al ei, la fel. Exclusiv
Despre  Felix Baumgartner se știe că e iubitul Mihaelei Rădulescu. Sportivul extrem e  renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale (e parașutist și BASE jumper).

A sărit în stratosferă și a depășit, în cădere viteza sunetului. Asta s-a întâmplat în 14 octombrie 2012, în cadrul proiectului Red Bull Stratos, când a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacelă etanșă, din care a sărit de la altitudinea de 39,045 km. în prima parte a coborârii în cădere liberă depășind viteza sunetului, atingând 1342,8 km/h, cea mai mare viteză cu care s-a deplasat până la acea dată un om care nu se afla într-un vehicul.

La BASE jumping, Felix Baumgartner a stabilit recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție (de la doar 30 de metri, cu săritura de pe mâna Statuii lui Iisus Cristos Mântuitorul din Rio de Janeiro) și de două ori recordul de săritură de pe cea mai înaltă construcție (Turnurile Petronas, din Kuala Lumpur, Malaysia și turnul Taipei 101 din Taiwan).

În 2003, Felix Baumgartner a devenit primul om care a traversat Canalul Mânecii în cădere liberă, folosind o aripă delta fabricată din fibră de carbon atașată pe spate.

Primul pluș a apărut de mai bine de șase ani

putem continua lista palmaresului iubitului Mihaelei Rădulescu. Ceu doi sunt de aceeași vârstă, 50+, se iubesc nebunește și se înțeleg perfect. Au aceleași pasiuni și un „copil” de pluș împreună. Mai întâi a fost vorba de o oaie. Prin 2016 a ieșit la iveală că oriunde plecau Mihalea și Felix, oița neagră de pluș era nelipsită.

A dus-o prima dată la Los Angeles, iar de atunci a înfăţişat-o fanilor de pe reţelele sociale în diferite ipostaze. Oiţa „scrie” la maşina divei scrisoari de amor, „ascultă” muzică în căşti sau „doarme” cuibărită la pieptul lui Felix Baumgartner (47 de ani). Cel mai mult îi place, însă, să călătorească.

Oaia a „murit”, trăiască flamingo!

Pe nesimțite, oaia micuță și neagră a Mihaelei Rădulescu a dispărut din peisaj. În locul ei a venit altă jucărie de pluș. Un flamingo roz, de dimensiune mică spre medie. Prima dată l-a arătat Felix, la story, în timp ce o filma pe Mihaela, iar păsăroiul colorat și jucăuș se întrevedea în geanta ei tote.

Felix e așa de îndrăgostit de păsărică încât doarme cu ea, chiar și înaintea evenimentelor sportive la care participă cu succes, zilele acestea. Mihalea ni-l arată în toată splendoarea lui. Mai exact, ni-i arată: pe iubitul ei, Felix Baumgartner, și pe jucăria flamingo nelipsită din viețile lor.

Parteneri