Exclusiv. Mihaela Rădulescu ne arată latura sensibilă a iubitului. Atenție, imagini neobișnuite, cu puternic impact emoțional

Exclusiv. Mihaela Rădulescu ne arată latura sensibilă a iubitului. Atenție, imagini neobișnuite, cu puternic impact emoțional
De ani buni, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu cascadorul și sportivul extrem Felix Baumgartner. Cei doi au aceeași vârstă și împart aceleași pasiuni pentru sporturi extreme, printre altele.

După trei mariaje, la 52 de ani. Mihaela Rădulescu trăiește la Monaco și se bucură de relația ei cu cascadorul austriac. Îi face și clătite, printre altele. În ultima vreme, vedeta a vorbit deseori despre bunul mers al relației sale. Cei doi, pur și simplu, împart aceleași preocupări. Așa cum știți, Mihaela Rădulescu e pasionată de sport și de sporturile extreme.

Diva nu s-a dat niciodată în lături în a încerca situații noi, dificile sau periculoase. Așa se face că s-a îndrăgostit imediat de bărbatul care a reușit performanța (inegalabilă) de a sări în stratosferă.

Mihalea Rădulescu, dusă „acasă” de Felix Baumgartner

Dar Mihaela Rădulescu este o sursă inepuizabilă de uimire. Ea a decis să le dezvăluie fanilor ei latura sensibilă a bărbatului alături de care trăiește unele dintre cele mai frumoase momente din viață. Ea și-a însoțit iubitul în patria sa natală, aproape de Salzburg, într-o localitate montană absolut superbă unde amândoi au exersat traiul în natură, și s-au jucat cu vântul. Felix Baumgartner a făcut paraglinding, iar din ceea ce vedem pe rețelele sociale Mihaela Rădulescu i s-a alăturat sau, cel puțin, l-a ajutat să strângă parașuta.

Diva noastră însă ne-a arătat cat de sensibil este bărbatul ei. După ce a tăiat lemne cu toporul și s-a distrat fără nicio teamă în natură, în condiții extreme, Felix Baumgartner s-a dovedit că are un suflet plin de emoție. Mihaela l-a filmat în timp ce poartă, în rucsacul lui Dolce & Gabbana, un imens ursuleț alb de pluș. Acesta, se pare a devenit unul din companionii cuplului pe durata călătoriei.

Luna trecută, Mihaela Rădulescu a povestit cum își convinge iubitul să o lase să îi conducă super-mașina. Cu decolteul generos la vedere, înarmată cu o lavetă și un spray cu soluție de curățat sticla, Mihalea Rădulescu a șters geamurile. Și s-a filmat făcând asta, ca orice gospodină veritabilă. După care a distribuit o scurtă filmare cu iubitul ei, ca să fie clar pentru toată lumea că imaginile pline de subînțelesuri lui îi erau adresate. Iar apoi a arătat că a primit cheile mașinii.

Adevărul este că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de șapte ani, și se înțeleg de minune. Cei doi nu se sfiesc să își facă unul altuia gesturi tandre în public, purtându-se ca niște adolescenți, chiar dacă amândoi au 50 de ani. Amândoi însă știu să se bucure de momentele frumoase pe care viața li le-a scos în față.

Sursa foto / video : Instagram