Învățați de la Mihaela Rădulescu cum să vă convingeți bărbații. Ea știe cel mai bine cum se face, și dă lecții

Învățați de la Mihaela Rădulescu cum să vă convingeți bărbații. Ea știe cel mai bine cum se face, și dă lecții
Mihalea Rădulescu a știut mereu ce vrea de la viață. Iar aici și-a inclus și partenerii pe care i-a ales să îi stea alături.

După trei mariaje, la 52 de ani. Mihaela Rădulescu e gata să țină lecții deschise despre cum să îți convingi bărbatul să facă exact ce vrei tu. Vedeta trăiește la Monaco și are o frumoasă poveste de dragoste cu cascadorul și sportivul extrem Felix Baumgartner. Zilele acestea vedeta a dus relația lor într-o nouă etapă. Nemaivăzută până acum. Dar care l-a încântat teribil pe bărbat.

Trebuie spus că acest cuplu are șansa să se reinventeze, după ce fiul Mihaelei, Ayan Schwarzenberg, a plecat în Statele Unite ale Americii.

Mihaela Rădulescu spală geamuri înainte să își convingă iubitul să-i dea mașina

Femeie independentă, care știe la perfecțiune să își asorteze poșeta Chanel albă cu bascheții și un buchet  imens de cale, Mihaela Rădulescu a pus ochii și pe „bijuteriile”  partenerului său. Și-a dorit mult la volanul unui bolid McLaren, și acolo a ajuns, convingându-l pe Felix să o lase să îl conducă.

Ea a servit tuturor fanilor o lecție de convingere. Iar înainte de asta, le-a arătat tuturor că a fost dispusă să facă ceva cu totul neașteptat pentru a-și emoționa iubitul.


Cu decolteul generos la vedere, înarmată cu o lavetă și un spray cu soluție de curățat sticla, Mihalea Rădulescu a șters geamurile. Și s-a filmat făcând asta, ca orice gospodină veritabilă. După care a distribuit o scurtă filmare cu iubitul ei, ca să fie clar pentru toată lumea că imaginile pline de subînțelesuri lui îi erau adresate.

Adevărul este că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de șapte ani, și se înțeleg de minune. Cei doi nu se sfiesc să își facă unul altuia gesturi tandre în public, purtându-se ca niște adolescenți, chiar dacă amândoi au aceeași vârstă. Amândoi însă știu să se bucure de momentele frumoase pe care viața li le-a scos în față.

Felix e înnebunit după iubita lui. A filmat-o spălând geamurile și a distribuit imaginile pe contul său de socializare cu un mesaj încântător: „Even when she’s cleaning windows she’s sexy as hell” ( n.r. Chiar și  când face curățenie e sexy ca iadul). De Ziua Îndrăgostiților și-a dus iubita la un restaurant cu nume predestinat, „Diva”, pe Coasta de Azur.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre