Mihaela Rădulescu a transformat hainele băiatului său în obiecte de artă. „Am nişte tablouri cu prima pereche de papuci”

Mihaela Rădulescu a transformat hainele băiatului său în obiecte de artă. „Am nişte tablouri cu prima pereche de papuci”
Un vechi proverb spune că numai mamă să nu fii. Mihaela Rădulescu este extrem de apropiată de fiul său și îl răsfață cu orice își dorește.

Ori de câte ori are ocazia, Mihaela Rădulescu are grijă să-și încânte fanii cu imagini cu copilul său, Ayan, pe care-l adoră.

Mihaela Rădulescu a transformat hainele băiatului său în obiecte de artă. „Am nişte tablouri cu prima pereche de papuci”

Chiar dacă e mare și se descurcă remarcabil, Ayan rămâne pentru Mihaela Rădulescu tot copilul ei. Recent, mămica a dat o fugă la New York, acolo unde fiul său studiază și au mers împreună la un restaurant de lux. Dar și la cumpărături și au vizitat și fantasticul zgârie nori, One Vanderbilt.

Bineînțeles că vedeta a făcut și câteva fotografii pe care le-a postat pe contul de socializare. La una dintre poze, Mihaela a pus și un mesaj care ascunde multe: „O nouă viață, o nouă priveliște”. Și pentru că îi era poftă de un hod dog, bruneta n-a rezistat să nu-și cumpere, în timp ce internauții au fost surprinși. Motivul? Au crezut că ea mănâncă doar frunze…

Cred foarte mult în sistemul de învățământ american

Nici acum însă Mihaelei nu îi vine bine când își știe copilul plecat de lângă ea, dar e conștientă că e cel mai bine pentru Ayan. Într-un interviu acordat Amaliei Enache pentru Hope and Homes for Children Romania, vedeta a spus ce are pe suflet.  „Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar.

Chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă. Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele.

Trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare  – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a spus vedeta.

„E o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay”

Regretele există și Mihaela nu ascunde asta, și pentru a-și mai liniști sufletul, nu a aruncat lucrurile lui Ayan, ba chiar a făcut niște lucruri extraordinare cu o parte din ele. „Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo… Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii.

Nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o, avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună. Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay… “.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre