O voce interesantă care anunță următorul film sau show de la PRO TV. Timp de 25 de ani, Bebe Cotimanis a fost ”vocea”, dar a plecat din motive economice. A fost înlocuit de un nume și mai mare de actor celebru.

Bebe Cotimanis a dezvăluit care au fost motivele care au stat la baza deciziei sale de a înceta colaborarea cu PRO TV. ”Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e muncă mea şi o respect. Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic”, a spus actorul, pentru paginademedia.ro. Între timp. Bebe Cotimanis a semnat un contract cu Prima TV.

Cine este noua voce PRO TV

”Fiecare promo pe care-l urmărim la televizor ne oferă o anumită emoție și o dorință de a nu rata un film, noua ediție a unui show sau noul episod al unui serial! Nici un material video nu ar fi complet fără cei care transmit mesajele! Tocmai din acest motiv, ne dorim ca telespectatorii să se poată bucura de acele voci care transpun ideile în emoții, în trăiri. Începând de astăzi, Florin Piersic Jr., cunoscutul actor și scriitor, se alătură echipei de voci a PRO TV”, au anunțat, printr-un comunicat, reprezentanții postului tv.

Alături de Florin Piersic Jr, din echipă mai fac parte George Vintilă și Valentin Teodosiu.

Florin Piersic Jr: ” Propunerea a fost neașteptată”

„Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mult și, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște. Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din «jungla» în care trăim. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație”, a spus Florin Piersic Jr.


Două vedete la un pas să fie executate silit. E în joc soarta copiilor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri