Au fost șterse conturile artiștilor care aveau poză de profil cu Nosfe. A dispărut și cel al soției. „Unii s-au distrat”

Au fost șterse conturile artiștilor care aveau poză de profil cu Nosfe. A dispărut și cel al soției. „Unii s-au distrat”
Mădălina Crețan, soția regretatului cântăreț Nosfe este extrem de supărată, după ce i-a fost șters contul de Instagram.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Nosfe, artistul Lu-L Beats a dat vestea pe paginile sale de socializare. De ce s-a ajuns în această situație.

Au fost șterse conturile artiștilor care aveau poză de profil cu Nosfe. A dispărut și cel al soției. Care e motivul

Mai multe persoane au dat report la contul de socializare al soției lui Nosfe, dar și al multor artiști care aveau fotografii cu celebrul artist, trecut recent în lumea drepților. Lu-K Beats a fost cel care a anunțat acest lucru și este foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă și spune că cei care au făcut acest lucru nu sunt fericiți cu viața pe care o au.

„Ar trebui să te gândești mai mult la ceea ce te face fericit. Oribil!”

„Să ajungi să dai report la profile bune de Instagram doar de fan și mai ales să ștergi contul soției lui Nosfe într-o perioadă ca asta, doar ca să te distrezi, și altor oameni nevinovați înseamnă că nu prea ești fericit cu viața pe care o ai. Ar trebui să te gândești mai mult la ceea ce te face fericit. Oribil! Și să te mai și lauzi pe story după aia… copii nefericiți. Pe lângă Mădă, a pățit și Sauce și Tups și mulți alții doar din cauză că aveau poză cu Nosfe la profil”, a mărturisit cântărețul pe InstaStory.

„Mi-aș fi dorit ca toată atenția asta să o primească cât mai era printre noi, nu acum”

La puțin timp după ce Nosfe a plecat într-o lume mai bună, Lu-K Beats, producătorul muzical al trupei Șatra Benz, a povestit și care a fost una dintre cele mai mari dorințe ale acestuia și a afirmat că va face tot ce e posibil să le ducă la îndeplinire. „Una din dorințele cele mai mare ale lui Nosfe în ultimul an a fost să scoată muzică nouă și, mai ales, noul album la care lucra. Îi promiteam că în curând, dar hai să mai facem niște piese să avem din ce să alegem și uite așa a ajuns la aproape 200 de piese nelansate.

Vreau să mă țin de promisiune și să fac lucrurile astea să se întâmple. Mi-aș fi dorit ca toată atenția asta să o primească cât mai era printre noi, nu acum, dar poate măcar acum o să îl ascultați cu atenție și o să îi apreciați adevăratul potențial”, a spus artistul pe InstaStory.