Regina muzicii lăutărești, cum a fost numită Cornelia Catanga, a plecat dintre noi acum șase luni. Soțul ei a fost devastat, cu atât mai mult că, în plină pandemie, soția sa iubită nu a putut fi condusă pe ultimul drum de admiratori și prieteni. Acum este din nou în doliu.

Aurel Pădureanu, din nou în doliu. Este distrus de durere

Aurel Pădureanu nu mai are lacrimi de cât a plans după ce a pierdut-o pe femeia vieții sale, Cornelia Catanga. Iată că au trecut șase luni și trece din nou printr-o nou dramă.

”După moartea Corneliei care mi-a lăsat un gol imens în suflet, a murit și surioara mea.  Fănica o chema, o femeie minunată, un om excepțional din toate punctele de vedere. Era cea mai mare dintre frați, avea 75 de ani. I-am pierdut și pe ceilalți doi, deci am rămas singurul. Sunt copleșit de durere, am o stare așa de proastă. Mă gândesc că moartea e mai aproape de om mai mult ca niciodată”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

”Ea a fost singura care m-a sunat după moartea Corneliei, chiar dacă suferea enorm de mult. A fost operată acum un an, ceva de cancer. Asta a dus la moarte. Ea mă suna în permanență chiar dacă era bolnavă. Ea a fost singura din familie care mă suna și îmi purta de grijă”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Îngroapă încă un membru al familiei

Sora lui Aurel Pădureanu va fi înmormântată, azi, 5 octombrie. Asta după ce artistul își îngropase soția, acum șase luni. Regina muzicii lăutărești s-a stins pe 26 martie 2021, după ce a fost diagnosticată cu Covid, în aceeași lună în care împlinise vârsta de 63 ani.

„Numai am nici lacrimi să plâng. Sunt copleșit de durere, după moartea Corneliei, ființa care mi-a fost cea mai dragă din lume, tovarășul meu de viață și de scenă. O altă lovitură cruntă s-a abătut asupra familiei mele. Dimineață, la orele 5:30, a încetat din viață surioara mea scumpă și dragă. Singura ființă care după moartea Corneliei a fost alături de mine. Și mă suna în permanentă și îmi spunea mereu: <Ce faci, frățiorul meu? Cum te simți?> Ea era, ca vârstă, cea mai mare dintre toți.

Mă simt extrem de trist și supărat în sufletul meu, gândindu-mă că am rămas singur. Nu am să te uit niciodată, surioara mea scumpă și dragă, așa cum nu am uitat-o nici pe Mariana, nici pe Titi, ceilalți doi frați ai mei. Veți rămâne toți 3 în sufletul meu și nu am să vă uit câte zile voi mai avea și eu de trăit.

Noi facem parte dintr-o familie cu un nume emblematic de artiști, care și-au înscris numele în nemurire. Dar tu ai fost singura care m-a iubit cel mai mult. Drum lin către stele, surioara mea! Și bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și blând, iar drumul să-ți fie presărat numai cu flori. Nu am să te uit toată viața mea”, a scris Aurel Pădureanu pe rețelele sociale.