Avem toate detaliile! Dorian Popa se reinventează. „Piața a devenit ușor consumată”

Avem toate detaliile! Dorian Popa se reinventează. „Piața a devenit ușor consumată”
Exclusiv. Musculosul Dorian Popa se reinventează. După ce a scos zeci de mii de euro lunar din online, acum vrea să treacă la un alt nivel.

Dorian Popa „a dispărut” din peisajul autohton și în locul obișnuitului „Hâtz!” s-a lăsat liniște. Unde sunt mușchii? Unde sunt mașinile și Cheluțu?

L-am contactat pe Dorian și acesta ne-a explicat că trece printr-o transformare profesională, pe care a ținut-o secretă… Până acum

„Sunt împreună cu PR-ul meu, Corina, la Disney Land, unde stăm trei zile filmăm”, ne-a surprins Popa. „După care încă două zile în Paris!”, a mai spus el. Ok. Deci Dorian Popa a plecat în vancanță cu copiii? Ce copii? Ce caută la Disney Land

„În ultimul timp am observat oamenilor mei le plac foarte mult filmările prin Europa și vlogurile altfel decât cele de acasă, din Românica noastră – care a devenit ușor, ușor consumată. Nu neapărat consumată! Așadar am așteptat prindem o bucățică de timp și am și fugit…”, ne-a lămurit musculosul. 

„Ultimele filmări au fost în Germania, așa de luni până sâmbătă, până în Sâmbăta Mare, suntem la muncă în Franța, căutând lucrurile pe care ei le mănâncă, tradițiile, locurile frumoase. În Disney sunt o grămadă de locuri de filmat, încercăm să facem content de calitate”, ne-a mărturisit Dorian Popa. 

Așadar, după Paște se pare că cel mai îndrăgit vlogger de la noi ne va aduce surprinze pe canalele media. Vom avea parte de o mică excursie în lumea basmelor, la Disney Land, și vom vedea ce îi face pe francezi atât de diferiți față de restul Europei. Poate, cine știe, romanticul Paris îl va inspira și vom primi o veste mare la întoarcere…

Cheluțu i-a adus lui Dorian Popa circa 200 de mii de euro

Dorian Popa face bani și din piatră seacă. După ce a investit cu succes în imobiliare, el și-a transformat și câinele într-o veritabilă vedetă:

„Cheluțu se apropie de suma de 200 de mii de euro încasări, dar care sunt întinse pe un an de zile pentru că are mai multe contracte. Pentru a putea răspunde 100% natural atunci când vine vorba de veniturile tale, trebuie să fii 100% în regulă cu legea.”, a explicat Dorian Popa în trecut.